Wij van het VoetbalJournaal zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten! Het VoetbalJournaal is dé regionale voetbalkrant voor al het amateurvoetbalnieuws uit de regio. Daarnaast zijn wij sterk groeiende op online gebied met 15.000 volgers op Facebook, 14.000 volgers op Instagram en +/- 45.000 unieke bezoekers per maand op onze website. Ook staan wij in de startblokken om op verschillende manieren ons merk te verbreden met aanvullende initiatieven, ook in deze tijd. Er zijn nog een aantal stageplaatsen beschikbaar per 1 februari.

Stagiair Marketing & Communicatie (HBO)

Ben jij een enthousiaste, nieuwsgierige, kritische, initiatief nemende student en adem jij voetbal? Dan is deze stageplek echt iets voor jou! (Online) Marketing is helemaal jouw ding , je hebt een vlotte babbel en ook vindt je het leuk om (via verschillende communicatiemiddelen) met mensen over voetbal te praten. Je bent kritisch op je eigen werkzaamheden, kritisch op ons en je staat open voor feedback. Dat doen wij namelijk ook! Je komt bij het VoetbalJournaal terecht in een jong en dynamisch team, waarbij iedereen voetbal ademt en graag in teamverband samenwerkt.

Binnen het team functioneer je als (mede) beheerder van de website en bepaal jij wat voor artikelen erop komen. Je schrijft, bedenkt en publiceert verschillende artikelen en neemt ook de nodige interviews af. Daarom werk je naast je marketing skills tijdens je stageperiode ook aan je schrijf- en spreekvaardigheden. Daarbij ga je kopje onder in de online marketingwereld, waardoor jij je online skills verder zal ontwikkelen. Je komt verschillende uitdagingen tegen, zoals het optimaliseren van de SEO op de website, het benaderen van een onbekende doelgroep en het aantrekken van bezoekers voor de website.

Stagiair Grafische Vormgeving

Ben jij een enthousiaste, nieuwsgierige, kritische, initiatief nemende student en adem jij voetbal? Dan is deze stageplek echt iets voor jou! Grafische vormgeving is helemaal jouw ding, je hebt een goede kennis van Photoshop, Indesign en Illustrator. Je bent kritisch op je eigen werkzaamheden, kritisch op ons en je staat open voor feedback. Dat doen wij namelijk ook! Je komt bij het VoetbalJournaal terecht in een jong en dynamisch team, waarbij iedereen voetbal ademt en graag in teamverband samenwerkt.

Binnen het team functioneer je als vormgever/DTP-er voor de offline- en online uitingen van VoetbalJournaal. Denk hierbij aan posts voor Facebook en Instagram, maar verzorg je bijvoorbeeld ook de opmaak voor een flyer of poster.

Past dit volledig bij jou of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Bel 078-7001245 of mail naar j.vandernet@zpress.nl