Het gaat erg goed met VV Maarssen. Dat blijkt wel uit de stand op de ranglijst van onze senioren. Mannen 1 staat inmiddels bovenaan en ook het 2e elftal en de Vrouwen-1 presteren erg goed. Maar ook de jeugd vergeten ze niet. Ze hebben binnenkort zelfs weer twee aantrekkelijke evenementen:

FC Creators tegen VV Maarssen
Op woensdag 12 december a.s., om 19.30 uur, speelt het Nederlands YouTube-elftal (ook bekend als FC Creators) tegen VV Maarssen. Het onder de jeugd zeer populaire YouTube-team komt met spelers als JayJay Boske, vvBasvv, Vincent Visser, Jeroen&co, Niek Roozen, Luca Gilliot, King Alert, Jaey Daalhuizen, Fifalosophy, Lucky Graaf NL, Fc Roelie, Nesim, Noah Zeeuw en ex-international en Arsenal-speler Glenn Helder. Dit team staat onder leiding van Roy van Rossum (van ‘Goochelen doe je zo’).

Marco van der Meer en Marco Miltenburg zullen een team van VV Maarssen-spelers (veteranen) samenstellen die het op gaan nemen tegen deze YouTubers.

De wedstrijd tussen dit Nederlands YouTube-elftal (FC Creators) en VV Maarssen wordt gespeeld voor het goede doel (Voedselbank Stichtse Vecht) en de entree voor Daalseweide bedraagt voor deze bijzondere gelegenheid 3 euro. Na afloop is er voldoende tijd voor de jeugd om met de YouTubers naar keuze op de foto te gaan.

Clinic Gerald Vanenburg
Op vrijdag 4 januari 2019, van 10.00 tot 16.00 uur, geeft oud-Europees Kampioen met het Nederlands elftal en Europacup 1-winnaar Gerald Vanenburg wederom een techniekvoetbaltraining bij VV Maarssen. De eerste editie was onlangs een groot succes. Daarom zal er een tweede clinic volgen op de laatste dag van de Kerstvakantie.

Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kunnen zich inschrijven voor de clinics, die zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging, maar jeugdleden van VV Maarssen krijgen korting en voorrang bij deelname aan de clinic.

Dus, interesse om training te krijgen van een van de meest technische voetballers die Nederland ooit heeft gehad? Geef je dan snel op of vraag informatie aan via soccereventsholland@gmail.com

Geef een antwoord