Sportlust `46 is een familievereniging waar iedereen zich thuis moet voelen. Er is al voetbal voor de kleinste puppies tot de senioren die aan walking footbal doen. Wij vinden het belangrijk dat er binnen onze vereniging ook voetbal is voor mensen die vanwege een beperking niet in een regulier team kunnen voetballen. 

De opzet van G-voetbal
G-voetbal is voetbal voor mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke handicap. Plezier en de mogelijkheid om met elkaar te sporten is het belangrijkste doel. Er wordt gespeeld met één keeper en zes veldspelers. Er zijn door de KNVB meer afwijkende spelregels opgesteld zodat iedereen aan voetballen toekomt. In de rust is het gezellig als met de tegenstander limonade gedronken wordt om daarna weer verder te gaan met de tweede helft. Na de wedstrijd mag iedereen nog een penalty nemen.

De start van G-voetbal bij Sportlust `46
Vanwege de uitbreiding van het aantal trainingsvelden met kunstgras twee jaar geleden en de uitbreiding van de kleedkamers begin 2019, is het nu ook mogelijk om bij Sportlust `46 G-voetbal aan te bieden voor spelers vanaf 17 jaar. Wij willen met ingang van seizoen 2019-2020 beginnen met één team en zijn hiervoor op zoek naar nieuwe leden.

Begeleiding
Bij de aanmelding van een speler gaan wij in gesprek met de speler, ouder of begeleider om een goede inschatting van het niveau te maken. Betrokkenheid van de ouders/begeleiders vinden wij belangrijk rondom de trainingen en de wedstrijden. Bij de inschrijving vragen wij de ouders om waar nodig te helpen.

Aanmelden
Aanmelden als nieuw lid kan door een mail te sturen naar gvoetbal@sportlust46.nl. Wij sturen dan een mail met een aantal vragen en maken een afspraak. Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij in mei 2019 een informatieavond voor de spelers en ouders. Ben je geïnteresseerd en wil je wat meer weten, bel dan Dirk van Oudenallen op 06-12823021.

Heb je zin om te voetballen in een mooi rood-wit shirt en zoek je een leuke vereniging, dan ben je welkom bij Sportlust `46! Geef je op en doe mee!