De eerste ontmoeting sinds de play-offs in 2017 tussen Rijnsburgse Boys en Spakenburg is dit weekend gespeeld. Toen was het Rijnsburgse Boys dat promoveerde, terwijl Spakenburg degradeerde.

Spakenburg begon sterk aan de wedstrijd. Op het eigen Sportpark De Westmaat kwam het al snel op een 1-0 voorsprong, via Argjend Semili na een snelle counter. Later kreeg hij nog een kans om een doelpunt te maken, maar ditmaal verzuimde hij dat.

De uitploeg merkte al snel dat ze iets moesten veranderen. Na een halfuur wisselde Rijnsburgse Boys Masies Artien voor Wesley Goeman. Dit bleek een goede wissel. Edo Knol  kreeg nog voor de rust een duwtje in zijn rug, waarna de bal op de stip ging. De ingebrachte wisselspeler Goeman benutte de penalty.

Na rust was het weer Goeman die dichtbij was, maar zijn vrije trap ging er net niet in. Verder zat Rijnsburgse Boys in de tweede helft een stuk beter in de wedstrijd dan in de eerste helft.

Met nog een kwartier op de klok kreeg Sterling zijn tweede gele kaart en kwam Spakenburg met 10 man op het veld te staan. Ondanks het numerieke overwicht van de bezoekers bleef het spelbeeld redelijk gelijk opgaand.

http://bluerobin.nl/

Geef een reactie