De afgelopen drie jaar is er een hoop veranderd bij S.V. Kadoelen waar hoog is in gezet om de jeugd beter te structureren en naar een hoger niveau te brengen. Waar de eerste teams van de meiden al op het hoogste niveau presteren speelde zijn daar ook de twee teams bij gekomen. Ook is er ingezet om de jongensafdeling te laten groeien en te professionaliseren. Aankomend seizoen gaan wij daar al de vruchten van plukken met een JO13 selectie, een enorme groei in de JO7 en de kabouterschool. Wij zijn dus volop in ontwikkeling.

Om die ontwikkeling voort te zetten is S.V. Kadoelen een samenwerking aan gegaan met Angelo Martha en Kemal Gezer. De paden van onze HJO Jarno Blaas en Angelo Martha hadden zich al meerdere keren gekruist waaronder dat Angelo nog prof voetballer was en kwamen elkaar nu weer tegen door een gemeenschappelijke vriend. Na wat oriënteerde gesprekken kon het niet anders dat er een samenwerking moest komen. “wij kwamen elkaar nu weer tegen en klikte gelijk weer en kon niet anders dat wij zouden gaan samenwerken” aldus Jarno.

Angelo die momenteel jeugd trainer is bij AFC AJAX en eigenaar is van Angelo Martha Personal Training had een goed plan voor opleiden van jeugd en was opzoek naar ruimte om met een groep jongens en meiden te trainen die actief zijn bij diverse BVO’s.  Angelo “De Liefde voor de bal begon al op jonge leeftijd. Op 4 jarige leeftijd schreef mijn moeder mij in bij FC Amstelland en op 7 jarige leeftijd werd ik gescout door Ajax en was dit het begin van mijn carrière als profvoetballer. In totaal heb ik 11 jaar bij Ajax gespeeld en heb ik o.a. bij Willem II en ADO Den Haag gespeeld. Tijdens mijn actieve loopbaan als profvoetballer heb ik geleerd wat topsport inhoudt. Deze kennis en ervaringen wil ik graag overbrengen op mijn spelers en op de kinderen van S.V. Kadoelen”.

Kemal Gezer de compagnon van Angelo zit al 32 jaar in het voetbal wereld.

Kemal “Ik ben op 5 jarige leeftijd begonnen bij SNA in Amsterdam en daarnaast heb ik bij meerdere clubs in regio Noord-Holland gespeeld. Ik heb ook bij Ajax in de jeugd gespeeld (met onder anderen Wesley Snijder, Nigel de Jong , Johnny Heitinga, Gijs Luirink, Nando Rafaël en Boy Waterman) waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan. Na Ajax heb ik nog 5 jaar betaald voetbal gespeeld bij Telstar. Daarna ben ik gaan zaalvoetballen en heb mogen spelen voor het Turkse nationale team in de zaal. Ook heb ik voor NIKE een tour mogen doen door Amerika voor straatvoetbal waar ik heel trots op ben.  Ik vond het altijd heel fijn om bij ieder club waar ik speelde ook een jeugd elftal te coachen, heb dus meer dan 15 jaar ervaring met jeugdspelers. Heb dit altijd met heel veel passie en plezier gedaan”.

Angelo en Kemal zullen voor hun eigen groep twee keer in de week de training verzorgen en waar de trainers van S.V. Kadoelen mee kunnen kijken en leren hoe er op hoger niveau getraind wordt. “van elke trainer kan je leren en deze jongens met zoveel ervaring kunnen onze trainers echt verder helpen en zorgen dat wij ook de verschillende niveaus binnen de club kunnen aanbieden” aldus Jarno Blaas. Naast hun eigen trainingen zullen de heren ook de trainingen op zondagochtend gaan verzorgen in de kabouterschool en zullen de trainers van de voetbal academy Amsterdam ondersteunen. S.V. Kadoelen heeft een enorme groei in het aantal leden van 4, 5 en 6 jaar zowel jongens en meiden en hoe mooi is het dat ze door deze heren getraind gaan worden.

Heb jij interesse om op zondagochtend te trainen onder leiding van deze trainers ga dan nu naar de website van S.V. Kadoelen en geef je op voor 2 proeftrainingen.

www.svkadoelen.nl/613/aanmeldformulier/

www.voetvalacademyamsterdam.nl

Bron: HJO Kadoelen
Foto: Jarno Blaas

Voor meer informatie over S.V. Kadoelen klik hier