voetbalschool-rivierenland-ssc'55

Tijdens de herfstvakantie op maandag 19 en dinsdag 20 oktober organiseerde Voetbalschool Rivierenland een mooie voetbal 2-daagse bij SSC’55. De eerste in het bestaan van de voetbalschool. Op Sportpark van Wijlen waren er elke dag 60 kinderen actief uit heel de regio.

De weersomstandheden waren fantastisch voor de tijd van het jaar. Er waren 69 aanmeldingen waarbij er per dag 60 kinderen aanwezig konden zijn. Helaas stonden er ook nog 10 kinderen op de wachtlijst die niet mee konden doen. De kinderen kwamen van clubs uit de hele regio, waaronder TSV Gudok, vv DESK, vv Waspik, SSC’55, RWB, NEO’25, sv Capelle, Blauw Wit’81, WSC Waalwijk en vv Baardwijk.

Op maandagochtend hadden we een mooie training verzorgd dat bestond uit 7 onderdelen. Een super leerzame ochtend onder het genot van een heerlijk zonnetje ! Na ronde 4 hadden we een leuk dansje ingepland waarbij ze genoeg gezongen en gelachen hebben. Na de laatste oefening konden de kinderen zich opmaken voor de pauze om weer bij te tanken.
De drankjes en het fruit die ze kregen waren gesponsord door PLUS Frans Andriessen. Enorm bedankt hiervoor!
In de middag konden de kinderen zich heerlijk laten gaan tijdens een onderling toernooi. De winnaars waren Tycho, Noortje en Imme! Bekaf en helemaal uitgeput werden de kinderen opgehaald door hun ouders.

Dinsdagochtend kwamen de kinderen weer fris en fruitig op het complex. Ze konden meteen aan de bak met een ochtend vol met spelletjes & fun! In totaal waren er 9 onderdelen die de kinderen afgewerkt hebben. Ze konden prijzen winnen bij de snelheidsmeter voor het hardste schot, wie had de hoogste score bij de Voetbaldarts, de hoogste score bij het bowlingvoetbal, latje trap en de hoogste score bij het doekschieten. Ook was er een attractie met Op de stropdas schieten, een snelheidsspel met de Light Hunter en een leuke spelvorm met het stelen van elkaars ballen. Voetbalschool Riierenland wilt de bedrijven bedanken die de attracties gesponsord hebben. Dit zijn FARO Dakkapellen, Stichting Supporters S.S.C.’55, AR Metselwerken, Willemsz Bouw, Danny Stokman Montage en Rozenbrand Totaal Kozijnen.

Na een welverdiende pauze met een ochtend vol plezier gingen de kinderen toewerken naar het einde van de tweedaagse. Er stond nog een penaltybokaal en penalty shoot-out op het programma. Oud keeper van SSC’55, Remco Steenbeek, trok de handschoenen weer uit de kast om zijn keeperskunsten te laten zien. Zonder succes want de ene penalty na de andere vloog erin! Nadat hij was opgewarmd hield hij de ene bal na de andere eruit. Uiteindelijk bleven er nog 3 spelers over in de finale. De winnaar was Maud Broeks, speelster van SSC’55.
Terwijl Remco nog uit stond te rusten gingen we alweer door met de penalty shoot-outs. De kinderen dribbelde in vanaf 20 meter om tot scoren te komen. In de finale was het Beyazit Kondakci die aan het langste eind trok en de winnaar werd van de penalty shoot-out.

Het einde kwam in zicht. Het laatste uur werd afgesloten met een partijspel. Je zag dat de energie wegvloeide en het tijd was voor de prijsuitreiking. De winnaars waren Senna Janse met Latje trap, Ahmed Kodakci had het hardste schot met 80 km/h! Mees van Ingen had de meeste punten bij elkaar geschoten bij het Voetbaldart spel en kon Siem van der Mast genieten van een mooie beker door het winnen van het Bowling Voetbal.

Zowel de hele staf als de kinderen hebben genoten van de twee dagen. Een geslaagd voetbalavontuur dat zeker voor herhaling vatbaar is!

TEAM FLO & MEREL
Flo_Merel_2.jpg

TEAM  DEREK
Derek_1.jpg

TEAM TIM

Tim_1.jpg

TEAM PLEUN & LISA

Pleun_Lisa_1.jpg

TEAM THIMO

Thimo_1.jpg

TEAM JORDI

Jordi_1.jpg


TEAM JIP & SUUS

Jip_Suus_1.jpg