VV-Tricht-Club-van-de-Week-Introductie

De aankomende dagen is VV Tricht de ‘Club van de Week’. Deze week wordt de club uit Tricht in het zonnetje gezet door het VoetbalJournaal. Gedurende de week zullen er interviews geplaatst worden met een bestuurslid, speler en trainer van de groenwitters. Wil je dit nou niet missen? Houdt dan onze website en Facebook pagina goed in de gaten!

Webbanner VoetbalJournaal Robey-sportswear-teamkleding-teamwear

Het VV Tricht zoals wij dat nu kennen, is opgericht op 31 mei 1944. De club telt momenteel 600 leden, wat aangeeft dat zij aardig meedoen in de regio. Waar voorheen op zondag werd gevoetbald, zijn zij nu een zaterdag vereniging. Mede door deze beslissing is de club gegroeid van drie teams naar dertig. De doelstelling houden zij graag simpel. De club gaat voor het echte amateurvoetbal, met als uitgangspunt zo hoog mogelijk spelen vanuit een goede organisatie en opleiding. De jeugdopleiding is daar heel belangrijk in voor doorstroming naar de senioren.

Het fundament van de vereniging zijn de vele vrijwilligers die zich al jaren inzetten; die inzet is goud waard. We zijn trots op onze vrijwilligers die in al die jaren veel tot stand hebben gebracht. Momenteel spelen zij met het eerste team in de tweede klasse -F en dat is, in een competitie waar clubs hun spelers veelal betalen, een knappe prestatie.

Deze week wordt de vereniging extra in het zonnetje gezet door het VoetbalJournaal met iedere dag mooie stukjes vanuit meerdere oogpunten. Houdt onze website en FaceBook pagina dus goed in de gaten!

Bron: VV Tricht
Foto: Ab Donker

Voor meer artikelen over VV Tricht, klik hier.

Voor meer informatie over VV Tricht, klik hier.