ash-kids

Bij ASH in Hellouw bruist het enorm nu er in organisatorisch opzicht weer van alles mogelijk is. De club zet zich op uitgebreide schaal in voor de jeugdtak, maar ook op sponsorgebied zijn er nieuwe ontwikkelingen die de vitaliteit van de club alleen maar ten goede komen.

HELLOUW – Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst lijkt een gezegde dat absoluut op ASH van toepassing is. De jeugdspelers in de diverse categorieën kunnen zich in de eerste maanden van het nieuwe seizoen uitgebreid uitleven op het complex aan de Korfgraaf, waar de activiteiten zich aaneenrijgen.

In samenwerking met Voetbaldagen Nederland werd nog voor de competitie losbarstte een prachtige activiteit georganiseerd. Op 27 augustus ware alle youngsters van de club en hun vriendjes en vriendinnetjes maar ook ouders en buren van harte welkom tijdens een geslaagde openingsavond. En de samenwerking met Voetbaldagen Nederland krijgt op korte termijn een vervolg, want op 21 en 22 oktober staat een voetbaltweedaagse gepland voor kinderen uit de jaren 2009 tot en met 2015. Voetbal, plezier en ontwikkeling staan centraal tijdens deze twee leerzame dagen.

Ook op jeugdtrainingsgebied maakt ASH stappen: sinds dit seizoen werken de jeugdtrainers met de VTON-app, die meer variatie in de trainingen garandeert en trainers hierbij ondersteunt. De app geeft de mogelijkheid om doelgericht aan doelstellingen te werken en het voetbalplezier te verhogen.

Sponsorplein 2.0

Niet alleen de jeugdige spelers van ASH krijgen volop aandacht, ook op sponsorgebied laat de club uit Hellouw de mogelijkheid niet onbenut om (bijna letterlijk) aan de weg te timmeren. Enkele jaren geleden werd begonnen met Sponsorplein 1, waarbij langs de provinciale weg lokale ondernemers en andere partners die ASH een warm hart toedroegen de kans kregen om zich te profileren op reclameborden. De vraag naar reclameruimte overtrof het aanbod ruimschoots en dat schreeuwde dus om een vervolg. Inmiddels is Sponsorplein 2.0 gelanceerd door de vereniging en zijn de eerste kavels al verkocht. Het ziet ernaar uit dat ook de tweede rij borden in sneltreinvaart een plekje zal gaan vinden.

Terwijl de jeugdactiviteiten zich blijven aandienen en de sponsors zich in positieve zin roeren binnen de vereniging, zette het eerste team van ASH een fraaie reeks door. Vorig seizoen won de formatie van oefenmeester Gilberto Smit de eerste vier duels van het seizoen voordat de coronapandemie zorgde voor een definitief slot van de competitie. Een klein jaar later werd de tendens niet verbroken, want op de openingsdag kreeg ASH ZBC’97 uit Zwijndrecht met 2-1 op de knieën.

Klik hier voor meer informatie over ASH.
Klik hier voor meer artikelen over ASH.