N.I.V.O.-SPARTA

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over de historie het eerste elftal, vrijwilligers en alles wat NIVO-Sparta tot zo’n mooie club maakt.

De wedstrijd tussen SVL en NIVO-Sparta wordt 23 november gespeeld op sportpark Oranjehof. Scheidsrechter van dienst is M. Van de Luitgaarden, hij zal samen met zijn assistenten het duel uit de eerste klasse C in goede banen leiden.

SVL heeft op het moment acht wedstrijden gespeeld en staat op twaalf punten. Daar tegenover staat NIVO-Sparta met vijf punten uit acht wedstrijden. SVL zoekt aansluiting bij de bovenste regionen en NIVO-Sparta probeert uit de slechte reeks te komen. Ook waren er verwachtingen voor komende wedstrijd tegen SVL, speciaal voor u hebben wij ze nogmaals op een rijtje gezet.

Hans van den Bighelaar (voorzitter):
Ondanks de stand denkt van den Bighelaar dat er gewonnen gaat worden. “Ik weet persoonlijk niks van de tegenstander, dus dat laat ik over aan de technische staf en de trainer. Als ik dan een gok moet doen denk ik aan een 1-2 overwinning.” Lees het hele artikel hier.

Jan van Maren (clubicoon):
Ook van Maren deed een voorspelling. “Er zijn veel steunpilaren uit het elftal geblesseerd, maar ik denk dat ze op de goede weg terug zijn en gok daarom op een 2-2 uitslag.” Lees het hele artikel hier.

Gustavo Encisio-Garcia:
Garcia heeft er vertrouwen in dat wanneer de vaste krachten weer terug in de basis staan N.I.V.O. Sparta weer goede zaken kan doen. ‘’Wij willen een goede middenmoter zijn en dit jaar onszelf handhaven. De kracht van ons team ligt in het collectief. Iedere week worden we sterker en na de winterstop is bijna iedereen denk ik weer startklaar. Uiteindelijk moeten wij wel een plaats tussen de 10e en 5e plek kunnen behalen, daarom is het belangrijk om te winnen tegen SVL.” Lees het hele artikel hier.

Een bericht voor NIVO-Sparta: Wij van de redactie van het VoetbalJournaal willen alleen betrokkenen van NIVO-Sparta bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie gesprekken deze week. Ook hoe onwijs enthousiast alle betrokken waren, waardoor wij met veel plezier deze week de artikelen hebben gemaakt. Daarbij wensen wij beiden teams veel succes komende wedstrijd, moge de beste winnen.

Bron foto’s: NIVO-Sparta en SVL

Club van de week: NIVO-Sparta de voorbeschouwing