nivo-sparta-corona

Het sportcomplex en de kantine van Nivo Sparta vallen onder de Corona-voorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid. Eén van de maatregelen waaraan wij als vereniging moeten voldoen is het registreren van bezoekers i.v.m. het bron- en contactonderzoek. Deze verplichting is noodzakelijk wanneer er meer dan 250 bezoekers verwacht worden bij een wedstrijd. Bij officiële wedstrijden van ons 1ste elftal is dit het geval.

HappyPoint_desinfectie

Dit betekent dat je voor of bij binnenkomst als bezoeker van een wedstrijd van ons 1ste elftal je dient te registreren en een aantal vragen dient te beantwoorden. Neem je deel aan een geplande activiteit (wedstrijd of training) op het sportcomplex, dan ben je als het goed is al geregistreerd en hoef je geen formulier in te vullen. Gegevens worden niet voor andere doelen gebruikt en worden maximaal 2 weken bewaard.

Registreren kan door het invullen van het formulier via onderstaande link;
https://www.nivo-sparta.nl/registratieformulier

Of door de bijgevoegde QR-code met je telefoon te scannen, je wordt dan eveneens doorverwezen naar het formulier. Je krijgt in beide gevallen een bevestiging per email waarin ook de door jou ingevulde gegevens staan. De email kan geprint worden en getoond worden bij de entree van ons sportcomplex. Als uitzondering bieden wij ook de mogelijkheid om het formulier op papier bij de entree in te vullen.

Bedankt voor de medewerking en veel plezier op ons sportcomplex!

Accommodatie en Coördinator Covid-19

Marc Flederus
Marc.Flederus@nivo-sparta.nl

klik hier voor meer artikelen over N.I.V.O- Sparta 
klik hier voor meer informatie over N.I.V.O- Sparta