Teamfoto Nivo Sparta 20202021

Traditiegetrouw wordt er op zaterdag 10 juli om 17.00 uur weer een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen FC Den Bosch. De entree is GRATIS. Ben je nog niet volledig gevaccineerd, dan wel even vooraf testen!

Vorig jaar werd deze wedstrijd gespeeld in het stadion van FC Den Bosch, maar dit jaar weer op ons eigen sportcomplex. In overleg met de Gemeente en FC Den Bosch is besloten om deze wedstrijd te benaderen als een ‘evenement’ conform de recente corona maatregelen van de overheid.

werktalent_255550

Het organiseren van een evenement bij een dergelijke sportactiviteit biedt als voordeel dat de 1,5 meter regel NIET geldt en is ook de veiligheid van de te verwachten hoeveelheid bezoekers op ons sportcomplex en in de kantine beter te waarborgen.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Helaas geldt wel dat bezoekers van de wedstrijd alleen toegelaten worden als men volledig gevaccineerd iseen recente negatieve test heeft gehad of in het afgelopen half jaar corona heeft gehad. (Kinderen tot 13 jaar hoeven zich niet te laten testen!)

Een testafspraak kan gratis aangevraagd worden via testenvoortoegang.nl. Doe de test max. 40 uur van tevoren.

Gebruik de CoronaCheck-app!

Recent heeft de overheid de CoronaCheck-app beschikbaar gesteld speciaal voor dergelijke evenementen, uitgaansgelegenheden, maar ook voor vakanties in het buitenland.

Het grote voordeel is dat je officiële testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs getoond kan worden in deze CoronaCheck-app. De app maakt namelijk een QR-code. Dit is je digitale coronatoegangsbewijs die bij de toegangscontrole van de wedstrijd op 10 juli gescand kan worden.

Heb je geen smartphone?

Je kunt ook een papieren coronatoegangsbewijs maken en uitprinten via coronacheck.nl

Meld je aan via onze bezoekersregistratie

Tenslotte, is het voor de organisatie van de wedstrijd van belang dat alle bezoekers zich vooraf registreren. Je kunt dit ook beschouwen als je GRATIS toegangskaartje. Het registreren /aanmelden als bezoeker kan via www.nivo-sparta.nl/registratieformulier

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden stuur een mail naar Marc.Flederus@nivo-sparta.nl Wij hopen dat jullie allen komen kijken naar de wedstrijd. Wij hopen op mooi weer zodat we ook na de wedstrijd van een hapje en drankje kunnen genieten op ons extra buitenterras met BBQ!

Datum: 10-07-2021
Aanvang: 17.00 uur
Gratis toegang

Sportpark De Watertoren
Van Heemstraweg-West 27
5301 PZ Zaltbommel

Foto: Marco Oomen

Klik hier voor meer informatie over Nivo Sparta
Voor meer artikelen van Nivo Sparta klik hier