VV-Naaldwijk-Selectie

Foto: Helma Vermaat

VV Naaldwijk heeft de selectie voor volgend seizoen van buitenaf versterkt met Thomas van der Bogt en Wouter van Alphen. Het zijn de eerste inkomende overschrijvingen van vv Naaldwijk, waar ook de technische staf is versterkt met keeperstrainer Dick Bos. Vanuit de jeugd van de witkielen stromen Bram Nollen, Sven Heijs en Jesper den Heijer door naar de eerste groep van de nieuwe hoofdtrainer Harry Akkermans.

De talentvolle Van der Bogt speelde in voorgaande seizoenen voor HVC’10 en de spits uit Hoek van Holland wil een belangrijke waarde worden bij Naaldwijk.
De 32-jarige Van Alphen is in de laatste jaren veel actief geweest als trainer bij onder andere FC ’s-Gravenzande en Sparta Rotterdam maar stort zich nog eenmaal op het leukste aspect: zelf voetballen.

Technische staf

Aan de technische staf die volgend seizoen onder leiding staat van de nieuwe hoofdtrainer Harry Akkermans en assistent-trainer Jan van der Sar zijn is Dick Bos en Ronald Giersthove toegevoegd.

Bos is een ervaren keeperstrainer en heeft eerder getraind bij onder andere Excelsior Maassluis, Westlandia, Katwijk, Sparta, Haaglandia en Quick Boys. Giersthove, afgelopen seizoen trainer van de JO19 van VV Naaldwijk, zal de verantwoording krijgen over het tweede team van vv Naaldwijk.

Klik hier voor meer informatie over v.v. Naaldwijk.
Voor een ander artikel over v.v. Naaldwijk, klik hier.