De jeugdopleiding van SC Monster is verheugd te kunnen melden dat zij er in zijn geslaagd om per direct een nieuwe trainersstaf voor het JO17-1 team aan te stellen. Na een verschil van inzicht tussen de club en trainer Ronnie Rameswar werd in onderling overleg besloten om afscheid van elkaar te nemen.

HappyPoint_desinfectie

Wij willen Ronnie en zijn assistent Sicihl bedanken voor de tijd en energie welke zij in het JO17-1 team hebben gestoken.

Wij zijn zeer blij dat wij op korte termijn een nieuwe trainersstaf hebben kunnen aanstellen. Als hoofdtrainer zal Jack van Beek minimaal tot het einde van dit seizoen aan het team zijn verbonden. Jack is geen onbekende binnen de club. Na diverse functies te hebben uitgeoefend binnen Sportclub Monster verkaste hij enige jaren geleden met zijn zoon Owen naar FC ’s-Gravenzande. Bij FC ’s-Gravenzande kwam hij in contact met het trainersvak, waar hij in de afgelopen seizoenen de JO13-1 en JO14-1 onder zijn hoede heeft gehad. In het seizoen 2019/2020 heeft Jack de opleiding UEFA C gevolgd. Wij zijn er van overtuigd dat wij met Jack een goede toevoeging krijgen aan de huidige trainersstaf binnen de jeugdopleiding, die met zijn ervaring de speelwijze van onze jeugdopleiding goed zal kunnen overbrengen.

Jack zal gedurende dit seizoen gaan samenwerken met Nikki Baggerman. Na vader Wim en broer Jari is ook Nikki besmet geraakt met het trainersvirus. Nikki is in het dagelijks leven profvoetballer bij FC Dordrecht en wil gaan ontdekken of hij naast zijn actieve carrière ook het trainersvak ambieert. Uiteraard geven wij Nikki graag deze kans en zien hem als een absolute toevoeging die zijn ervaring als speler op hoog niveau kan delen met de spelers binnen onze jeugdopleiding.

Wij wensen Jack en Nikki, die inmiddels al een aantal trainingen hebben geleid, veel plezier binnen onze club.

Daarnaast willen wij trainers van JO17 en JO19 (Jan, Danny, Johan, Bryan, Jasper en Martijn) bedanken voor het tijdelijk onder hun hoede nemen van de spelers in de overbruggingsperiode.

Bron: Sportclub Monster

klik hier voor meer informatie over Sportclub Monster
klik hier voor meer artikelen over Sportclub Monster