Medisch Pedicure Praktijk opent deuren in De Lier

De Lier heeft sinds 1 september een medisch pedicurepraktijk. Medisch Pedicure Praktijk van Juliska Verhoog en Wieneke Wijnbergen heeft haar intrek genomen in gezondheidscentrum Summit Health & Business.

“Dit is een uitstekende locatie, omdat in Summit een concentratie zit van andere gezondheidsaanbieders”, zegt Juliska Verhoog. Zij zelf heeft al een praktijk in Poeldijk. “De praktijk in De Lier is de tweede van ons samen. In Loosduinen is onze andere gezamenlijke praktijk. Wieneke heeft daarnaast nog een praktijk in ’s-Gravenzande.”

“Wij zijn een pedicure van A tot Z. Als medisch pedicure voeren we specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van een voet bij een ziekte als diabetes, reuma, spasticiteit en kanker of andere oorzaken.” “Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Sportpedicure. Daarbij ligt de nadruk op preventief advies. Sporten als hardlopen en voetbal hebben een verhoogd risico. Voetballers bedrijven hun sport in nauwe schoenen en dat neemt een risico met zich mee. Kapotte nagels, blauwe nagels. Een goede voetverzorging is belangrijk voor een voetballer.”

“Een goede voetverzorging is enorm belangrijk. Onze voeten dragen ons lichaam en hebben vaak veel te verduren. Hierdoor kunnen pijnlijke klachten ontstaan die het soepel lopen bemoeilijken.”

“Wie geen klachten heeft, kan natuurlijk ook terecht voor een heerlijke manicure en nagellak. Voet- en handverzorging met een rustgevend muziekje op de achtergrond en een ontspanningsmassage voor de voeten zijn nog steeds gewilde behandelingen. Maar alleen een wellness massage en een scrub van drie kwartier tot een uur behoren eveneens tot de mogelijkheden.”

Geef een antwoord