Westlandia neemt het zondag op tegen de nummer vijf van de derde divisie zondag OFC. Op papier een lastige uitwedstrijd voor de huidige nummer zestien. Waar Westlandia uit de degradatiezone wil komen, wil OFC de aansluiting met de top houden.

Westlandia

De uitploeg is weer eens toe aan een overwinning. De laatste wedstrijd waar drie punten zijn behaald was 18 november. Toen werd directe concurrent JVC Cuijck knap aan de kant geschoven met 0-3. Sinds die wedstrijd heeft Westlandia twee keer verloren en een keer gelijkgespeeld. Vorige week werd er in het eigen Sportpark Hoge Bomen met 0-2 verloren van koploper TEC.

In totaal heeft Westlandia na 15 wedstrijden 13 punten weten te verzamelen. Wat opvalt is dat de ploeg met 26 doelpunten veel heeft gescoord voor een ploeg die op de 16e plaats bivakkeert. De Naaldwijkers zullen dus vooral moeten zorgen dat ze minder tegendoelpunten krijgen.

OFC

De thuisploeg speelde vorige week teleurstellend gelijk bij HSC’21 op bezoek. Daarvoor had OFC drie overwinningen op een rij behaald, waarin ze in totaal tien keer het net wisten te vinden.

Met 27 punten uit 15 wedstrijden beleeft de ploeg uit Oostzaan een goed seizoen. OFC heeft 41 doelpunten gescoord en is daarmee de meest scorende ploeg van de competitie.

 

De wedstrijd wordt zondag om 14:30 gespeeld op het Sportpark OFC.

https://lacosta.nl/vestigingen/s-gravenzande/