Kevin-Bogaards-SV-Honselersdijk-In-gesprek-met

Dit keer gaan wij in gesprek met Kevin Bogaards van SV Honselersdijk. De 25-jarige middenvelder/aanvaller is met SV Honselersdijk niet optimaal aan het seizoen begonnen in de eerste klasse. Dit betekent niet dat Kevin geen vertrouwen heeft in een goede afloop.

ZWSports_251098

Bogaards is woonachtig in ’s-Gravenzande, waar hij ook begon met het spelletje. “Ik ben op vijf jarige leeftijd gestart bij VV Rood-Wit in ’s-Gravenzande. Al snel ging ik in de F’jes naar ADO Den Haag waar ik alle elftallen tot en met de D’tjes heb doorlopen. Vanuit ADO heb ik de stap gemaakt naar Westlandia. Hier heb ik de verdere jeugd doorlopen en ben ik na één jaar in de zondagselectie naar FC ’s-Gravenzande gegaan. Na een aantal jaar in de selectie te hebben gespeeld, ben ik naar SV Honselersdijk gegaan. Hier voetbal ik nog steeds met veel plezier.”

In de jeugd bij Westlandia maakte de 25-jarige dan ook zijn hoogtepunt mee. “De promotie in de A1 van de derde divisie naar de tweede divisie was echt een hoogtepunt voor mij. In dit jaar heb ik veel geleerd en hebben we onszelf kunnen belonen met een kampioenschap.” Helaas kreeg de vlugge voetballer ook te maken met veel blessures. Zijn ambities zijn daarom ook gericht op het fit blijven. “Ik wil gewoon fit blijven en wekelijks spelen op niveau. In de competitie gaat het als team nog niet zoals gehoopt. Dit seizoen is net gestart en wij hebben nog geen overwinning kunnen boeken.” Voetbal is dan ook heel erg belangrijk voor de middenvelder. “Prestatie binnen het veld en gezelligheid buiten het veld is voor mij heel belangrijk. Soms ga ik golfen of padellen om toch nog lekker bezig te zijn en fit te blijven. Verder zijn vrienden ook erg belangrijk voor mij.”

Ondanks dat het seizoen niet is begonnen zoals hij gehoopt had, met drie nederlagen tegen Voorschoten’97, Monnickendam en Forum Sport, heeft Kevin nog het volste vertrouwen in een goede afloop. “Ik verwacht een mooi seizoen te spelen met SV Honselersdijk na alle negatieve zaken rondom COVID-19. We hebben een goed team dat zeker mee moet kunnen draaien in de eerste klasse.”

Klik hier voor meer artikelen over SV Honselersdijk.
Klik hier voor meer informatie over SV Honselersdijk.