Aanstaande zaterdag staat voor de mannen van Nieuwenhoorn  een echte kraker op het programma. Als nummer 3 van de ranglijst nemen de mannen het op tegen de nummer 5, waarbij het verschil op de ranglijst maar 1 punt is. Nummer 5 van de stand, dat is buurman Hellevoetsluis. En zo wordt zaterdag een echte Hellevoetse Derby gespeeld! 

Na in de eerste periode wat punten te hebben laten liggen, zijn beide Hellevoetse ploegen de tweede periode voortvarend begonnen. Hellevoetsluis won uit met 0-1 van Strijen en vorige week, in de streekderby tegen Zuidland, haalden de RoodWitten met 5-2 uit tegen Zuidland. De mannen in het ZwartWit wonnen 2 weken geleden met 4-1 thuis van de amateurs van Sparta en afgelopen zaterdag moest CWO er aan geloven met 0-5. Kortom, zaterdag staan er twee ploegen tegen elkaar die in vorm lijken te zijn en er alles aan willen doen om voor even “de beste van Hellevoet” te zijn.

Naast een heerlijke pot voetbal, vol passie en strijd, is er ook voor, tijdens en na de wedstrijd een heerlijk spektakel op en naast het veld. Om 16:00 uur zal er een heuse voorwedstrijd gespeeld worden door de allerkleinsten. Mogelijk geeft deze pot al een voorbode voor de grote mannen. Zo zal The Grill Master heerlijke broodjes hamburger, pulled chicken en suriworsten bereiden in samenwerking met Slagerij van Oldenbarneveld. De derde helft, zal worden begeleid door DJ EEG.

De wedstrijd start om 17:00 uur. Er wordt verwacht dat het erg druk wordt, kom daarom vroeg. Daarnaast zou het gezien de parkeerdrukte, niet verkeerd zijn om  lopend of op de fiets te komen naar de Rijksstraatweg.

Total
7
Shares