VV Hellevoetsluis kijkt uit naar 100 jarig bestaan

Het lijkt nog ver weg: 9 mei 2019, maar VV Hellevoetsluis is al volop bezig met de voorbereidingen voor het 100 jarig bestaan van de club.

Zo werd er symbolisch op 9 mei 2016, precies drie jaar voor het 100-jarig bestaan, de eerste vergadering gevoerd met de jubileumcommissie van VV Hellevoetsluis.

Donderdag 9 mei, om 8 uur bestaat de club uit Hellevoetsluis precies 100 jaar, dit wordt gevierd tijdens een receptie. De dag daarna gaat in het teken staan voor de jeugd. Diverse activiteiten en spelletjes worden georganiseerd gedurende de dag en avond.

Zaterdag gaat in het teken staan van een wedstrijd van VV Hellevoetsluis 1, momenteel is de club druk bezig met het zoeken van een interessante tegenstander. De zaterdag zal worden afgesloten met een groot feest voor alle leden.

Loterij
VV Hellevoetsluis gaat een grote loterij organiseren, hiermee kunnen grote prijzen worden gewonnen. Daarnaast hoopt de club met de verdiensten van de loterij een deel van het grote feest te kunnen financieren.

Jubileumboek
De club is bezig om een jubileumboek te maken, om de tijden van vroeger te herleven. Hiervoor is het opzoek naar oude foto’s van VV Hellevoetsluis. Foto’s kunnen gestuurd worden via de Facebook pagina 100jaarvvhellevoetsluis of via het de mail: info@vvhellevoetsluis.nl op te sturen.