Nieuwenhoorn te sterk voor Zuidland

Met betrekking tot het aantrekken van nieuwe spelers voor het komende seizoen, heeft V.V. Nieuwenhoorn zich tot doel gesteld om zich zoveel als mogelijk te versterken met spelers met een Nieuwenhoorn verleden. En dit is bijzonder goed gelukt.

Zo komt Merijn Wolters terug van Barendrecht en trekt ook Tom Sleeuwenhoek zijn vertrouwde zwart-witte tenue weer aan. Dit geldt ook voor Ayrton Verlaan, die nu nog uitkomt voor Zuidland. Tot slot keert ook Wouter Bloothoofd terug na een uitstap bij Rozenburg.

Inmiddels hebben ook Christian van Wijngen, Danique Wolters en Brandon Nooitmeer aangegeven ook volgend seizoen weer deel uit te willen maken van het eerste elftal van V.V. Nieuwenhoorn.

Jeffrey van Veen zal komend seizoen voor het eerst de kleuren van Nieuwenhoorn dragen, daar waar hij nu nog uit komt voor SV Poortugaal. De 22-jarige aanvaller heeft in het verleden gevoetbald bij v.v. Spijkenisse, Jong Dordrecht en SHO.

Met deze nieuwe aanwinsten, in combinatie met de stevige basis aan spelers die blijven, spreekt Nieuwenhoorn het vertrouwen uit dat hiermee een team is ontstaan die ook in het volgende seizoen weer competitief zal kunnen zijn. De gesprekken met spelers zijn nog niet afgerond, meer nieuws volgt spoedig.