Vierpolders kan wederom bijzonder mooi transfernieuws melden omtrent een tweetal spelers voor het seizoen 2021-2022.

haco_sport[1]

Paul Santra en Floris van den Heuvel zullen het komende seizoen voetballen in het blauwzwart van v.v. Vierpolders. Santra en van den Heuvel komen beide over van v.v. Rozenburg en ook zij zijn beslist geen onbekenden voor het merendeel van de huidige selectie van v.v. Vierpolders. In navolging van de eerdere aankondiging dat Brian Smits voor Vierpolders gekozen heeft, hebben zowel Floris als Paul ook besloten om komend seizoen aan de Coosenhoek in de kleuren van Vierpolders te spelen.

Paul Santra, voortkomend uit een sterke jeugdlichting van het voormalige SC Voorne, is na de fusie van de beide Brielse voetbalverenigingen Voorne/WRW bij v.v. Brielle terechtgekomen. Santra heeft bij Brielle onder meer de promotie meegemaakt van Brielle 1 in seizoen 2011/2012 naar de 2e klasse en het kampioenschap met Brielle 2 in seizoen 2014/2015 richting hoofdklasse. Voor Santra is het feitelijk ook terugkeren bij Vierpolders. In 2015/2016 speelde hij al een seizoen in het blauwzwart aan de Coosenhoek om daarna in de afgelopen jaren voor Rozenburg uit te komen. Met Rozenburg maakte Paul de promotie mee naar de 2e klasse,  om nu dus weer terug te keren bij Vierpolders.

Floris van den Heuvel startte zijn voetbalcarrière ook al bij SC Voorne en speelde zoals zoveel van zijn generatiegenoten na de fusie ook bij v.v. Brielle. Met zeventien jaar debuteerde hij al in Brielle 1. Via Brielle 2, inclusief een kampioenschap reserve 1e klasse, kwam van den Heuvel bij Rozenburg terecht. Daar was hij de afgelopen jaren een vaste waarde in Rozenburg 1 en heeft daar mooie dingen mee mogen maken inclusief de promotie van Rozenburg naar de 2e klasse.

v.v. Vierpolders is bijzonder verheugd dat zowel Paul als Floris, net als Brian, deel zullen gaan uitmaken van de selectie van v.v. Vierpolders. Een selectie die hiermee  Vier verzekerd is van een mooie kwalitatieve impuls en waarmee trainer Hans de Heer zeker mee uit de voeten moet kunnen om een ambitieuze doelstelling voor seizoen 2021/2022 na te kunnen streven.

Bron & foto: VV Vierpolders

Voor meer artikelen over VV Vierpolder klik hier