© Foto: VV Spijkenisse

Het seizoen is van start gegaan. Spijkenisse begon de competitie op eigen bodem met een 2-2 gelijkspel tegen SC Feyenoord. Het was geen beste wedstrijd aan de kant van de thuisploeg maar toch kwamen de groen-witten nog knap op gelijk hoogte. Na de eerste wedstrijd staat de ploeg op de 11e plaats.

Nu moet er gefocust worden op de wedstrijd van aankomende zaterdag. Er staat een wedstrijd tegen Ter Leede op het programma en dat is meteen een zware. Deze club wordt net als Spijkenisse als grote kanshebber voor de titel gezien. Ter Leede begon het seizoen met een 0-3 overwinning op De Jodan Boys en daardoor staat de ploeg bovenaan.

Op het eigen sportpark De Roodemolen zal Ter Leede de favorietenrol voor de titel willen waarmaken. Met een capaciteit van 2000 supporters zal het al met al dus een lastige wedstrijd worden voor de mannen van Peter Wubben. De thuisploeg wordt gezien als favoriet voor de 3 punten maar de ploeg uit Spijkenisse zal zeker gebrand zijn om te winnen na de valse start van de competitie. Het belooft hoe dan ook een interessante wedstrijd te gaan worden, zeker als je naar het verleden kijkt. Van de laatste 6 ontmoetingen won Ter Leede er drie, tweemaal eindigde de wedstrijd in een gelijkspel en één keer in het voordeel van Spijkenisse. Van de drie overwinningen op Spijkenisse was er geen één op eigen bodem. Het zal er dus om gaan spannen.

8 september om 14.30 zal er afgetrapt worden.

 

 

 

Geef een antwoord