Eerder konden wij al melden dat van de huidige selectie Anthony Bentem, Daan Bourgonje, Eric Polet, Michael Termijn, Jesse Luijkx, Adam el Fazazi, Felino Jardim, Sander Baragan en Marvin van der Pluijm ook volgend seizoen op Sportpark Jaap Riedijk te bewonderen zullen zijn.

Met Justin Tromp, Glenn Rijsdijk en Demi Gosepa is tevens overeenstemming bereikt. Vanuit de v.v. Spijkenisse Academy zullen het komend seizoen Sirano Kartosonto en Alessandro Franzoso definitief aansluiten bij Spijkenisse 1. Youri Verschoor maakt de overstap van v.v. Zwaluwen naar v.v. Spijkenisse.

Sterkhouder Yassire Hamdani blijft ook volgend seizoen bij Spijkenisse. De ijzersterke en razendsnelle rechtsback bleek dit seizoen een versterking voor de club. Spreekt voor zich dat de technische commissie erg verheugd is met het besluit van Yassire Hamdani om te blijven.

De selectie van Spijkenisse krijgt voor het volgend seizoen steeds meer vorm. Topspits Michael van Dommelen speelt volgend seizoen weer met nummer 9 voor vv Spijkenisse.  De eerdere periode was van Dommelen al enorm waardevol voor de club en keert dus na 1 seizoen bij v.v Brielle terug. De honger naar succes en de ambitie is er nog. Wij kennen Michael, behalve als topspits, ook als een geweldige teamspeler en aanjager. De technische commissie van vv Spijkenisse is dan ook erg blij met de terugkeer van Michael op het oude nest.