SC Botlek heeft zaterdag niet voor een stunt kunnen zorgen in het duel tegen OVV. Het werd aan de Zwartelaan 2-0 (0-0) voor de ploeg van Rob Vuik, die daarmee zijn broer Arjan Vuik, de trainer van SC Botlek het nakijken gaf.

Meest vervelend voor SC Botlek van de nederlaag is waarschijnlijk dat de treffers voor OVV beiden werden gescoord via een been van een speler van de club uit Spijkenisse. Xavier Demmendaal en Mick Loendersloot waren de ongelukkigen die voor de treffers van de tegenpartij zorgden.

Bonuspunten
‘Vooraf had je natuurlijk gehoopt dat als je een punt haalt, dat dit een bonuspunt zou zijn. Dat had er vandaag gewoon kunnen inzitten. Het was een gelijk opgaand duel. Er was eigenlijk niets aan de hand. We scoren twee keer in eigen doel binnen vijf minuten. Dat is zonde’, is de eerste reactie van Arjan Vuik na de nederlaag van zijn ploeg.

Zorgen
Door het resultaat komt men steeds dieper in de problemen. SC Botlek staat nu twaalfde wat over een aantal weken betekent dat er om nacompetitie tegen degradatie zal moeten worden gestreden. ‘Je merkt dat Rhoon nu ook punten pakte en daardoor drie punten meer heeft. We krijgen hen echter nog in de komende zeven wedstrijden.’