Afgelopen zaterdag speelde Rockanje JO9 uit tegen Rozenburg JO9. Compleet met het volledige team, echter bleek het toch anders te zijn en was Amjad de grote afwezige. 

Om 07:30 uur verzameld op een waaierig De Drenkelink, togen we vandaag naar de club liggend midden in de industrie die Vopak en AVR heet, gelegen aan het scheur te weten VV Rozenburg.

Met Kevin aan kop van de auto kwamen we op tijd aan en hadden we nog wat tijd om gezamenlijk een bakkie pleur  of bakkie luizenwater te nuttigen, voordat we met vol goede moed gingen omkleden. Het verzoek van Isabella om meer te kunnen voetballen werd vandaag gelijk ingewilligd en met Marly van ” Marley’s Klussenbedrijf Rockanje” in het goal, zonder iemand te kort te doen. We hebben nu om de week 2 goede keepers met ieder eigen kwaliteiten.

Ook waren we vandaag zeer sterk in begeleiding aanwezig met Dyon, Kevin en Peter. Menig betaald voetbal organisatie die het niet heeft. Zegt ook wel wat over de meer dan prima sfeer die er binnen deze groep hangt, ook dit blijkt uit de trainings opkomst van deze groep.

Dan de wedstrijd en ondanks dat wij lekker bezig waren, was dit Rozenburg gewoon een paar stappen verder in voetbal ontwikkeling. Dit geeft niet want wij komen daar ook met deze kanjers.

Rozenburg is gewoon een stukje verder dan dat wij zijn en ondanks de makkelijk scorende messi aan hun kant was het Mitchel die de ruststand op 5-1 bracht. In de rust hebben we gesproken als team en daarmee ook uitgesproken en begonnen we de 2e helft veel scherper. Het was Dinant die zijn goal meepakte met een pegel a lá Koeman. Ook was het Kayden die scoorde vandaag, alleen met heel veel pech in eigen goal. Gelukkig Kayden, hier kon je 100% niks aan doen en met een beetje meer VAR beelden had je aan de andere kant ook gescoord.

Rozenburg liep uiteindelijk uit naar 9-3. Drie zullen jullie denken? Ja ook Rozenburg had een Sven van Beek momentje en verschalkte hun eigen keeper. Ondanks het verlies heb ik vandaag alleen maar toppers gezien en door met elkaar te knokken is verliezen echt het laatste waar over wakker gelegen wordt. Dit team staat bol van speelplezier en voetbal plezier.

Marley prima gekeept blijf bij de les en blijven staan.
Milan de stofzuiger van het veld en 2e helft als spits blijkt dat je een echte laatste man bent.
Sem, lekker bezig. Durf eens wat vaker te knallen, op de training schiet je de gaten in het net.
Maas, een echte bikkel en vechter op het middenveld nooit opgevend en blijven gaan toppie.
Dinant de parel met de witte haren. Ga zo door met de week groeiend en scorend vandaag.
Isabelle de vrouw in het team en vandaag echt met haar benen bezig ipv handen en ja Isabelle je voetbalde heerlijk mee en bikkelend voor iedere bal.
Kayden de grote pechvogel vandaag en verder schrijven we niet.
Mitchel vandaag toch weer scorend ,maar ook een glad goedje onder zijn schoenen vandaag want glee diverse keren weg.

Rest mij verder alle ouders weer te bedanken voor hun aanmoedigen en was dit Rozenburg gewoon een maatje te groot, op naar volgende week.