vv-Nieuwenhoorn

 

Het blijft lastig om met dit type weer en hobbelige velden je beste spel te spelen. Ditmaal was de bestemming Arnemuiden bij de plaatselijke trots. Op kunstgras lukte het vorige week ook niet. Dus het ligt niet altijd aan het veld, soms ook aan de vorm.

Nieuwenhoorn kampt momenteel ook met wat blessure gevallen. De technische staf van Nieuwenhoorn moet daardoor soms even puzzelen om de juiste balans te vinden. Hierdoor zijn de automatismen wel een beetje weg, maar de kwaliteit blijft, en die moet ruim voldoende zijn om van iedereen te kunnen winnen in deze competitie.

Nieuwenhoorn begon goed aan de wedstrijd en scoorde snel via Dimitry Gomes Almeida. Hierna volgde, snel de 0-2. Voor de tegenstander wat onfortuinlijk, via een eigen doelpunt. Neemt niet weg dat het een heerlijke fijne start is voor de zwartwitten. Het voetbal was bij vlagen verzorgd maar op een hobbelig veld als men bij Arnemuiden heeft, oogt het wat onwennig en speel je de bal vaker met het scheenbeen dan met de wreef.

In de 2e helft stond Nieuwenhoorn even een paar minuten collectief passief om zich heen te kijken. Een rommelige fase waarin Arnemuiden wat meer richting de goal van Nieuwenhoorn probeerde op te rukken. Maar dat was nou net onverstandig, want vanaf dat moment pakte Nieuwenhoorn het over. Nieuwenhoorn liep in het restant van de tweede helft verdiend uit naar 0-5.

Hierbij was de derde goal, gemaakt door Brandon Nooitmeer, een prachtige goal. Hij onderstreepte hiermee dat zijn doelgerichtheid weer wat terug aan het komen is. Ook vorige week scoorde Brandon namelijk. Tom Sleeuwenhoek scoorde de vierde goal. Jeffrey Burger was niet zelfzuchtig en legde de bal keurig af aan de vrijstaande Sleeuwenhoek. Na zijn assist mocht hij het slotakkoord spelen met een beheerste schuiver rechts in de hoek.

Meer informatie over VV Nieuwenhoorn vindt u hier.
Of lees hier het vorige artikel over VV Nieuwenhoorn.