“Met deze voetbalschoen sta je met 1-0 voor”, staat op de website van HaCo Sport bij de beschrijving van de Cruyffschoenen te lezen. Dat klinkt goed. “Het zijn ook prachtige schoenen”, reageert Hans de Vries. “Het is een soepele leren voetbalschoen met een perfect draagcomfort.”

De Vries begon in 2013 met zijn zoon Colin HaCo Sport. “Ik heb altijd in de verzekeringen gezeten”, vertelt de 61-jarige oud-voetballer van het Rotterdamse Xerxes, waarmee hij nog landskampioen bij de amateurs werd. “Toen ik met het verzekeringswerk gestopt ben, was ik op zoek naar een andere bezigheid. Heel toevalligkwam ik op dat moment Ceesjan Snoeck, oud-medespeler van Xerxes, tegen. Hij werkte destijds bij Robey. Dat merk zijn we via de webshop gaan verkopen. “HaCo Sport heeft in Spijkenisse ook nog een ‘fysieke’ winkel “Aan de Maaswijkweg. Daar kan kleding bekeken en gepast worden”, vertelt De Vries.

HaCo Sport biedt een compleet assortiment aan Robey-artikelen aan. Van kousen tot shirts, van broekjes tot trainingspakken.“ Dat doen we ook uiteraard voor teams en clubs. Zo werken we op Voorne-Putten als kledingleverancier van SV Simonshaven. We willen graag nog verder groeien in aantal clubs. We hebben voor clubs een aantrekkelijk aanbod. Robey is een merk dat bekend staat om de goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. De service is goed, de levering snel.”

Robey werd al in 1947 opgericht.“ In Rotterdam, waarbij het vanaf het begin sterk gericht is geweest op voetbal. Ajax en Feyenoord hebben met Robey gespeeld en ook FC Groningen in de jaren tachtig toen Ronald Koeman er aan het begin van zijn carrière nog voetbalde. Nu hebben we in de Eredivisie nog Willem II en Sparta. Ook mooie clubs.”

“We hebben ook off pitch-kleding, sinds vorig jaar zomerverkopen we streetwear. We hebben een mooie collectie.”

https://www.hacosport.com/

Geef een reactie