Nadat eerder bekend werd dat de talentvolle Tom Sleeuwenhoek van Nieuwenhoorn de gelederen van Hellevoetsluis komend seizoen komt versterken, hebben nu ook Jeffrey van Veen (Oude Maas), Brian Poelman (SC Feyenoord) en Jarno Huijsman (OHVV) hun akkoord aan de koploper in de 2e klasse D gegeven.

Jeffrey van Veen

Van Veen (21) begon zijn voetbalcarrière bij SC Botlek, waarna hij nog in de jeugd de overstap maakte naar grote broer Spijkenisse. Op 19-jarige leeftijd werd hij gescout door FC Dordrecht, maar na het opheffen van Jong FC Dordrecht speelde Jeffrey vorig seizoen vanaf de winterstop bij SHO en stapte hij voor aanvang van dit seizoen over naar Oude Maas. Door de fusieperikelen  bij Oude Maas en PSV Poortugaal was Jeffrey op zoek naar een nieuwe club, die hij nu via vrienden in Hellevoetsluis heeft gevonden. Van Veen  speelt het liefst rechts of links voorin.

Brian Poelman
Brian Poelman (19) komt over van Sportclub Feyenoord. De 19-jarige aanvallend ingestelde speler acteerde bij de Rotterdamse club vaak in het 2e elftal en ziet bij Hellevoetsluis meer mogelijkheden om aan spelen toe te komen in het eerste elftal. Poelman is bevriend met een aantal spelers bij Hellevoetsluis en een goede bekende van assistent-trainer Maurice Schaap, die hem veel positiefs over de Hellevoeters wist te vertellen. Zodoende verruilt Brian volgend seizoen het rood-wit van Feyenoord voor het rood-wit van Hellevoetsluis!

Jarno Huijsman
Jarno Huijsman, een 23-jarige marechaussee, begon zijn voetballoopbaan in de jeugd van FC Vlotbrug, maar speelde het grootste gedeelte van carrière bij OVV. De laatste vier seizoenen is Huijsman topscorer bij OHVV, dat momenteel uitkomt in de 3e klasse van het zondagvoetbal.

Met Tom Sleeuwenhoek, Jeffrey van Veen, Brian Poelman en Jarno Huijsman is Hellevoetsluis voor volgend seizoen vier aanvallende spelers met scorend vermogen rijker. De nieuwelingen gaan de strijd aan met de toch al erg goed presterende spelersgroep van Edwin de Koning, thans de trotse koploper van de 2e klasse D.