Hellevoetsluis finalist in eigen Vestingstadtoernooi

In het jaar dat Hellevoetsluis haar 100-jarig bestaan viert is het er trots op dat het voor de zevende keer op rij in de voorbereiding het eigen Vestingstadtoernooi mag organiseren. Naast Hellevoetsluis nemen bij de eerste elftallen de teams van GHVV ’13, DVV ’09 en SC Botlek deel aan het toernooi.

In de eerste wedstrijd voor eerste elftallen liet 2e klasser Hellevoetsluis zien dat het een maatje te groot is voor 3e klasser GHVV´13. In een vermakelijke wedstrijd werd het na een 2-1 ruststand 6-1 voor de mannen van Edwin de Koning. Hellevoetsluis had in de eerste helft wat moeite op gang te komen, maar toen de ban éénmaal gebroken was, liep de score snel op. Na 27 minuten was het nieuwkomer Tom Sleeuwenhoek die voor de 1-0 zorgde. Dezelfde speler nam ook de 2-0 en 3-1 voor zijn rekening en liet zo zien zich al behoorlijk thuis te voelen bij Hellevoetsluis.

Na de rust maakte Frenk van Gelderen tegen zijn dorpsgenoten de 4-1, waarna Davy Mierop en Patrick Struijk voor de 6-1 eindstand zorgden. Door dit resultaat speelt Hellevoetsluis zaterdag 25 augustus a.s. om 15.00 uur op het eigen ING Sportpark tegen de winnaar van SC Botlek en DVV ’09. De verliezer speelt zaterdag a.s. om 12.30 uur om de 3e plaats tegen GHVV ’13.

Op vrijdagavond 24 augustus om 19.30 uur spelen Hellevoetsluis 2 en SC Botlek 2 de finale van het toernooi voor 2e elftallen. De reserve-elftallen van GHVV ’13 en DVV ’09 strijden om de 3e plaats.