Met trots kondigt het bestuur van V.V. Nieuwenhoorn aan, dat vanaf komend seizoen alle jeugdelftallen gaan spelen met het logo van Stichting Het Vergeten Kind op de borst. En dat ook  nog eens op splinternieuwe tenues van Kelme. Hiermee komen bedrijfsuitingen op de wedstrijdtenues te vervallen, maar op bijvoorbeeld trainingspakken, presentatiekleding en tassen blijft dit wel mogelijk.

Er is gekozen voor een radicaal andere aanpak van de jeugdsponsoring die uniek is binnen het Nederlandse amateurvoetbal. Deze aanpak is ingegeven door de ontwikkeling in het bedrijfsleven waarbij bedrijven zich meer en meer willen conformeren aan een maatschappelijk doel of een initiatief waar het gaat om duurzaamheid. Vanaf volgend seizoen zullen wij dan ook niet meer spreken over sponsoren maar over maatschappelijk partners van v.v. Nieuwenhoorn.

Concreet betekent dit dat de bedrijven die de jeugd van v.v. Nieuwenhoorn willen sponsoren gepresenteerd worden op diverse manieren. Een aantal van deze mogelijkheden worden op dit moment nog uitgewerkt. Het meest zichtbaar zal echter de “sponsorwall” worden die wordt vormgegeven aan de achterzijde van de tribune (de muur die grenst aan het centrale plein).

Op de muur komt een groot bord van de stichting “Het vergeten kind” te hangen met daaromheen de borden van de bedrijven die onze jeugd gaan steunen. Als vereniging dragen wij vervolgens 25% van de inkomsten die hiermee gegenereerd worden af aan stichting “Het vergeten kind”.

De samenwerking tussen de stichting en de club wordt aangegaan voor een periode van vier jaar. De eerste bedrijven hebben reeds enthousiast gereageerd.

Mocht u zich als persoon of bedrijf eveneens door dit doel aangesproken voelen, schroom dan niet om contact op te nemen met onze sponsorcommissie (sponsorcommissie@nieuwenhoorn.nl).