Rijsoord vrij gemakkelijk langs Deltasport

Zaterdag spelen De Treffers en Excelsior Maassluis een wedstrijd in de Tweede Divisie. De club uit Groesbeek staat op een keurige zevende plaats met vier punten meer dan de club uit Maassluis, die op en dertiende plaats terug te vinden zijn.

Vorig seizoen nam Excelsior Maassluis de punten mee, door met 1-2 te winnen in Groesbeek. De wedstrijd in Maassluis eindigde in een gelijkspel, namelijk 1-1. De Treffers zal er dus op gebrand zijn om nu wel de drie punten in eigen huis vellig te stellen. Excelsior Maassluis zal de aansluiting willen vinden bij de subtop, en wil maar al te graag op een punt van De Treffers komen.

De Treffers
De club uit Groesbeek won zaterdag verdiend met 1-3 van hekkensluiter VVSB. De beginfase was voor De Treffers, maar de ploeg kwam wel 1-0 achter door een afstandsschot van VVSB. De Groesbekers gingen na het tegendoelpunt door met waar het gebleven was, en dat resulteerde niet veel later in een goal. Na de 1-1 kwam VVSB wat beter in de wedstrijd maar gingen de ploegen wel rusten met een 1-1 tussenstand. Na rust gingen De Treffers aardig wat kansen maar was het de doelman van VVSB die elke keer een sta in de weg was. In de 70e minuut was het uiteindelijk wel raak, na een goede kopbal was het 1-2. De Treffers bleven ook daarna nog doorgaan en dat resulteerde in 1-3 in de 84e minuut. Een keurig resultaat voor de ploeg uit Groesbeek.

Excelsior Maassluis
De Tricolores verloren afgelopen zaterdag van Kozakken Boys met 0-1. De ploeg kwam totaal niet in hun eigen spel, en speelde erg matig. Een penalty in de 22e minuut deed Excelsior Maassluis de das om. De Tricolores kreeg wel wat kansen, maar die werden niet verzilverd. In de 70e minuut dacht de ploeg de gelijkmaker te maken, maar deze goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Excelsior Maassluis verloor verdiend, en dat terwijl Kozakken Boys ook niet echt imponeerde. Het was alweer het derde verlies op rij voor de club uit Maassluis.

De wedstrijd begint zaterdag 27 oktober om 18:00 op Sportpark Zuid.

Geef een reactie