We staan op de voorhand van een mooi affiche, want Excelsior Maassluis gaat op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Je hoeft geen grote voetbalkenner zijn om te denken dat Ajax torenhoog favoriet is, maar wat zijn de kansen voor de ploeg uit Maassluis?

ZZP_Timmerteam

Om te beginnen heeft Ajax een prima reeks te pakken met zowel winst op Feyenoord, Fortuna Sittard en FC Utrecht. De terugkomst van Brian Brobbey is nog vers van de pers, maar het is eigenlijk nu al een succes. Zijn rentree verzilverde hij met twee goals tegen FC Utrecht of hij dit ook op kan brengen tegen Excelsior Maassluis is altijd de vraag? Ajax zal hoe dan ook bepaalde jongen rust geven en dat bied dan ook wellicht kansen voor de ploeg uit de Jack’s League.

Excelsior Maassluis staat momenteel tiende in de tweede divisie en hebben in de laatste drie wedstrijden drie punten gepakt in de competitie. Wel knikkerde ze FC Emmen uit de beker en hielden ze knap stand in wedstrijd op De Oude Meerdijk tegen de club die momenteel vierde staat in de Keukenkampioen Divisie! Doelpuntenmaker en tevens topscorer van de ploeg Bram Wennekers zorgde hoogstpersoonlijk voor deze unieke beker stunt! De oud spits van ADO den Haag was al vier keer trefzeker in de Jack’s League en maakte ook de enigste goal in Emmen. Hij zal vanavond weer op scherp moeten staan om de verdediging van Ajax te verschalken. Wie dit bekeronderonsje zeker niet wil missen moet om 21:00 inschakelen op het open kanaal van ESPN.