Afgelopen donderdag 18 mei vond weer de jaarlijkse avond van de Business Club plaats waarbij gasten vanuit de nationale voetbalwereld hun opwachting maken. Dit jaar waren als gasten aanwezig, naast presentator Jan Dirk Stouten, Kees Jansma,  oud voetbaljournalist, oud perschef van het Nederlands Elftal en op dit moment presentator van het Fox sportprogramma ‘De tafel van Kees’. Als tweede gast was aanwezig Jan de Jong, de huidige algemeen directeur van Feyenoord en opvolger van Eric Gudde; hiervoor was Jan vele jaren werkzaam bij de NOS als algemeen directeur.

Daarnaast was ook aanwezig Bas Ramaekers, de huidige manager commerciële zaken van Feyenoord, en iemand met een verleden van onze voorganger bij de club CWO, HVO.

De presentatie van het geheel was dus in handen van Jan Dirk Stouten, oud medewerker van RTV Rijnmond waarbij hij met zijn bevlogen wedstrijdcommentaren vele supporters van Feyenoord, Sparta of Excelsior de stuipen op het lijf heeft gejaagd.

De aftrap van de avond met ruim 150 aanwezigen was voor Jeroen Onderdelinden, voorzitter van de Business Club van CWO en organisator van de avond, die aangaf hoe het draait bij de club CWO en de Business Club.

Als tweede was Bas Ramaekers aan de beurt en hij vertelde over zijn werkzaamheden bij Feyenoord en waar hij en zijn collega’s tegenaan lopen bij Feyenoord.

Hierna kwamen uitgebreid de hoofdgasten Kees en Jan aan het woord en beiden wisten de volle kantine te vermaken met hun verhalen, anekdotes en herinneringen.

Hierna vond o.a. nog een veiling plaats van o.a. shirts van Robin van Persie, Klaas Jan Huntelaar en Justin Kluivert; misschien in Vlaardingen niet vreemd dat het shirt van Robin van Persie het hoogste bedrag opleverde.

Naast de loterij waarbij nog vele prijzen mee viel te verdienen was dit al met al opnieuw een zeer succesvolle avond bij CWO wat tevens nog vier nieuwe leden voor de Business Club opleverde, op naar de 75! Complimenten aan Jeroen en Joris, en hun helpers voor de organisatie van deze avond die, nog te vermelden, begon met een uitstekend saladebuffet alsmede een heerlijke barbecue van BC-lid Poelier Jaap Westbroek.

We zijn nu alweer nieuwsgierig naar de volgende avond van de Business Club, het blijft zeker naar meer smaken.

Meer weten over st. Businessclub CWO? Klik op de afbeelding hieronder.