kethel-spaland-hoofdtrainers

Namens het hoofdbestuur kunnen wij mededelen dat er helderheid is over de continuering van dienstverbanden met de huidige selectietrainers van vv Kethel Spaland voor komend seizoen.

Ronald van der Zalm ook volgende seizoen trainer zondagselectie
Ook volgend seizoen zal Ronald van der Zalm hoofdtrainer van de zondagselectie zijn. Zowel de trainer zelf als het bestuur zijn blij met deze verlengde samenwerking, die dit seizoen startte. Ronald Scholte, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Uiteraard heeft Ronald (v.d. Zalm) door de omstandigheden maar kort intensief met zijn selectie kunnen werken. Dit zag er veelbelovend uit. Wij kijken met vertrouwen uit naar de nabije toekomst en hebben er alle vertrouwen in dat hij met zijn selectie ook volgend seizoen mooie dingen laat zien”.

Peter van Buren volgend jaar geen trainer van de zaterdagselectie.
Na bijna vijf seizoenen is in goed overleg tussen Peter van Buren en het bestuur besloten de samenwerking te beëindigen. Peter van Buren: “Vanaf mijn jonge jaren ben ik gewend om vier dagen of meer op het veld met voetbal bezig te zijn. De afgelopen periode was dit noodgedwongen uiteraard minder. De nieuwe balans tussen drukke zakelijke werkzaamheden en extra tijd voor mijn privéleven doen mij besluiten om na dit seizoen met het trainerschap te stoppen. Ronald Scholte van het bestuur: “Wij respecteren uiteraard de beslissing van Peter. Wij danken hem voor alles wat hij met de zaterdagselectie heeft gedaan en wensen hem privé en zakelijk veel succes”.

Vacature hoofdtrainer zaterdagselectie
Met het vertrek van Peter is ook een vacature ontstaan voor de positie van hoofdtrainer van de zaterdagselectie. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Ronald Scholte, via RonaldScholte@kethelspaland.nl

Het Hoofdbestuur

Klik hier vo0r meer informatie over vv Kethel Spaland
Klik hier voor meer artikelen over vv Kethel Spaland