Financieel dienstverlener Fundament is sportieve sponsor

Financieel dienstverlener Fundament, dat in Vlaardingen gevestigd is aan de Hoogstraat, onderhoudt een nauwe band met het voetbal. Het financieel adviesbedrijf, specialist in hypotheken, pensioenen, verzekeringen en bedrijfsfinancieringen is naast shirtsponsor van JO11 van CWO, lid van de businessclub van de Vlaardingse fusieclub.

“Daarnaast zijn we dit jaar voor het derde seizoen hoofdsponsor van het Vlaardings voetbalkampioenschap”, vertelt Jeroen Onderdelinden, financieel adviseur bij Fundament. “Als bedrijf zijn we graag maatschappelijk betrokken en dan doen we dicht bij huis.”

De vestiging in Vlaardingen is er één van totaal drie vestigingen. “De andere zijn in Schiedam en Bergschenhoek, in de gemeente Lansingerland. Daar ondersteunen we wielrenster Chantal Blaak, die in september wereldkampioen werd op de weg”, aldus Onderdelinden.

“We zijn lokaal sterk”, vervolgt hij. “Daarmee bedoelen we dat we weten waar iemand een woning wil kopen. We hebben hier allemaal mensen werken die uit Vlaardingen of de omringende gemeenten komen.”

Die sterke lokale betrokkenheid en verbondenheid komt ook tot uitdrukking bij de verschillende (nieuwbouw)projecten die worden gerealiseerd in Vlaardingen. “We werken voor onder andere voor de Nieuwe Vogelbuurt en werken nauw samen met andere projectontwikkelaars. We organiseren als Fundament  Advies jaarlijks de woonbeurs in de Grote Kerk. Daar komen gemiddeld drieduizend bezoekers op af. Op zaterdag 17 maart vindt de tiende editie plaats.” “Bij ons vind je terug wat Vlaardingen leuk maakt: we zijn een stad, maar hebben nog wel die dorpse herkenbaarheid in ons. Dat is een kracht van Vlaardingen en van ons.”