2 mei 2018 – 2e DFDS jeugd voetbal clinic vv Zwaluwen Vlaardingen –

Na de meer dan succesvolle jeugd voetbaldag van vorig jaar zal ook dit jaar de ‘DFDS jeugd voetbal clinic vv Zwaluwen’ worden georganiseerd. Net als afgelopen jaar stelt Zwaluwen zijn vereniging open voor alle jeugd uit de omgeving om er ‘samen’ een sportieve, leerzame en leuke dag van te maken! Een fantastische manier voor nieuwe jeugdspelers om kennis te maken met Zwaluwen en voor bestaande jeugdspelers  om een heerlijke voetbaldag te hebben! 

Deze dag, mogelijk gemaakt door DFDS Vlaardingen zal beginnen om 10.00 uur.  Na de gezamenlijke warming-up beginnen de diverse KNVB clinics op de diverse velden. Daarnaast zal één van de velden omgetoverd zijn tot een waar ‘fun veld’ met o.a. Voetbal darten, Voetbal sjoelen, de Omhaal Simulator en Voetbal flipper, Voetbal Rad van fortuin, Voetbal Goalie en een springkussen. Panna koning Jeand Doest is er ook deze dag. Deze straatvoetballer weet van elke battle een show te maken.

Niet voor niets was hij dan ook de grote winnaar tijdens de World of Street Football Championships 2013. Ook deze dag zal hij een panna interactie verzorgen waarbij hij kids uit het publiek uitdaagt om het tegen hem op te nemen. Zoek hem op op social media en je zult zien dat jullie dit niet willen missen! Maar ook aan de allerkleinsten is gedacht met voetballessen voor peuters in de leeftijd van 2-4 jaar. Voor hen zijn er speciale trainingen gegeven door voetbalschool ‘De Voetbalpeuters’.

We sluiten af rond 14.45 uur! Het belooft een actieve en sportieve dag te worden met muziek en vooral heel veel plezier. Elke deelnemer krijgt een prachtig DFDS ZWALUWEN shirt mee. Dus zorg dat je erbij bent, dit mag je niet missen!

Inschriiven kan via www.vvzwaluwen.nl/kidsevent . ALLE kinderen (t/m 11 jaar) mogen meedoen en deelname is HELEMAAL GRATIS!

 

Total
4
Shares