lyas Chouaibi speelt komend seizoen voor de kersverse 2de klasser uit Vlaardingen. De ervaren middenvelder komt over van het opgeheven Leonidas zondag en is daardoor direct inzetbaar voor de ploeg van Ricky vd Berg. De 29 jarige Chouaibi kwam in Het verleden uit voor o.a. RBC Roosendaal, RKC Waalwijk en Jong FC Dordrecht.

banner_koningsport_small_VJ

Sebas Verburgh, TD van de Vlaardingse ploeg, heeft afgelopen week uitvoerig gesproken met Ilyas en is blij dat hij voor CION heeft gekozen. Verburgh: “Met het aantrekken van Ilyas halen wij een berg ervaring in huis. Een creatieve middenvelder die technisch zeer begaafd is en jarenlang in de hoofdklasse zondag gevoetbald heeft is een meerwaarde voor onze ploeg”.

Ilyas zelf is enthousiast over de plannen van CION en hoefde na een gesprek met de hoofdtrainer Ricky van de Bergh en Verburgh dus niet lang na te denken. Er waren meer clubs geïnteresseerd in zijn diensten, de keuze viel toch op CION: “De club CION straalt gezelligheid uit, hoe ik direct ontvangen ben door de mensen van de club zegt iets over die club. Daarnaast spreekt mij het verhaal aan wat ze mij vertelde en ik denk dat ik pas in die visie. Daarnaast is het voor mij als vader van een pas geboren tweeling goed te combineren en wil ik gaan knallen voor CION“. Aldus de nieuwste aanwinst van de Broekpolderploeg.

Bron: VV Cion

Klik hier voor meer artikelen over CION
Klik hier voor meer informatie over CION