Cion-Nieuw-Tenue

Kersverse 2de klasser CION presenteert vol trots het nieuwe uit en thuistenue voor het seizoen 2020-2021.

De shirts zijn al jaren van het merk Kelme waar we dan ook als kleine vereniging een fijne samenwerking mee hebben. Onze hele vereniging is voorzien van dit prachtige merk! Wie herkent het logo niet? 🐾

Zoals eerder vermeld staat onze hoofdsponsor vol trots op de borst, Tradiro Uitzendbureau BV. Tradiro is sinds 2007 de uitzendpartner voor veel prominente glastuinbouw bedrijven. “Samen werken aan een mooie toekomst voor CION en Tradiro,” stelt Tradiro eigenaar Michael Mostert dan ook met veel enthousiasme. “De ambitie van een kleine club sprak ons enorm aan.” laat Mostert weten.  “Tradiro is in 2007 als klein bedrijf begonnen en uitgegroeid naar een groot en stabiel MKB bedrijf. Bij Tradiro staat altijd de behandeling van mensen voorop. Dankzij een enorm team van vast medewerkers zijn wij in staat om elke dag een topprestatie te leveren. Wij zijn hier trots op! Het uitbouwen van een kleine en flexibele club als Cion, met allerlei betrokkenen die een hart voor de club hebben, past dan ook precies bij de Tradiro cultuur en zullen wij Cion bijstaan daar waar nodig. Prachtig om beide teams samen te voegen elkaar te versterken. Ondernemen is immers topsport!

Op de rug vinden we een nieuwe sponsor, het SPORT 2000 Rob van ‘t Oor. SPORT 2000 is al jaren een begrip in het Rijnmond gebied. Het avontuur van ondernemer Rob van’t oor begon bijna 20 jaar geleden in de plaatselijke sportwinkel. Anno nu is de Ras-Vlaardinger onder de vlag van Sport 2000 met zijn prachtige pand aan de Hoogstraat in Rotterdam uitgegroeid tot dé sport leverancier van de regio. Als voetballiefhebber ervaar je een bezoek aan de Hoogstraat in Rotterdam, als in een snoepwinkel. Door de exclusieve contracten die de ondernemer Rob van ’t Oor heeft met de toonaangevende merken Nike en Adidas zijn de nieuwste items heet van de pers verkrijgen.

Vast gezicht op ons tenue is natuurlijk VAN DEN HEUVEL SCHILDERS EN SPUITERIJ van oud eerste elftal speler en vrijwilliger Walter van den Heuvel. Als trots lid is Walter al jaren verbonden aan onze vereniging en onze kantine(‘s) zijn dan ook al regelmatig met zijn kwast onder handen genomen. In ons huidige onderkomen mag het resultaat er dan ook zeker wezen! Walter is met zijn schilderbedrijf een toonaangevend bedrijf binnen Vlaardingen. En met zijn vakmanschap en kritische oog laat hij ware kunststukje achter bij zijn tevreden klanten. Een spuiterij waar o.a. uw keuken weer van een nieuwe leven kan worden voorzien, het vakmanschap met de kwast en prachtige decorative technieken zorgen er voor dat uw woning er uit komt te zien zoals u het voor ogen heeft. Kwaliteit , vakmanschap en vertrouwen is waar Van den Heuvel voor staat!

Op de mouwen een nieuwkomer, en voor vele geen onbekende: Mol Sloopwerken BV is een partnerschap aangegaan met onze prachtige vereniging. Arie Mol en zijn mooie bedrijf zijn een begrip in Vlaardingen en ver daar buiten. Mol Sloopwerken is een gerenomeerd sloopbedrijf met een lange traditie van meer dan 80 jaar sloopervaring. In die tijd is er een hechte relatie ontstaan met een diversiteit aan opdrachtgevers. CION hoopt dan ook samen met deze sponsor een langdurige en hechte relatie op te kunnen bouwen en samen verder te werken aan de toekomst, het gezicht en indentiteit van onze vereniging. Leuk feitje is dat oud eerste elftal speler Ruud Vuijk (vader van eerste elftalspeler Lars red.) al jaren met grote tevredenheid werkzaam is bij Mol Sloopwerken.

Op ons broekje is Domino’s Pizza Vlaardingen te vinden. Deze pizzeria is al jaren een vast gezicht als sponsor bij CION. Vele pizza’s en als vaste sponsor van vele activiteiten binnen onze vereniging, natuurlijk ook op ons “shirt” met dit keer een prominente plek op de broek! Eigenaar, en jarenlang de vaste linksback van ons vlaggenschip, Robert Schouten kon zich goed vinden in deze misschien wat vreemde plek van sponsoruiting. Een eigenwijze plek voor een bedrijf wat ook zijn maatschappelijke verantwoording neemt binnen Vlaardingen door pizza’s te schenken aan zorgpersoneel van o.a. het Fransiscus Vlietland Ziekenhuis. Met twee locaties in Vlaardingen kunt u eigenlijk niet om Domino’s heen! Met twee locatie’s aan de van Hogendorplaan en een prachtig filiaal aan de Westhavenkade zijn hun pizza‘s nooit ver weg.

We zijn dan ook erg trots dat bovengenoemde gerenommeerde bedrijven een samenwerkingsverband aan wil gaan met onze vereniging. We zijn trots op al onze sponsoren, groot of klein die het mogelijk maken onze vereniging draaiende te houden en zo in een positief daglicht te kunnen zetten. We kijken dan ook reikhalzend uit naar het aankomende seizoen!

Zie hier het uittenue van CION voor seizoen 2020/2021

Zie hier het thuistenue van CION voor seizoen 2020/2021

Klik hier voor meer informatie over CION.
Klik hier voor een ander artikel.