Op maandag 10 juni heeft SSS VR1 de VoetbalRijnmond Cup gewonnen!! In de finale werd Fc Maense VR1 met 1 – 3 verslagen op het hoofdveld van Oude Maas, sportpark sv Poortugaal.

SSS VR1 bereikte de finale vrij eenvoudig, mede door dat meerdere teams zich terugtrokken, maar in de halve finale werd Zuidland VR1 bijvoorbeeld met 0 – 9 veslagen. In de finale moest er ook gespeeld worden voor de prijs.
De finale werd op maandag 10 juni gespeeld op het hoofdveld van Oude Maas, tegenwoordig sportpark sv Poortugaal. Tegenstander is Fc Maense VR1, kampioen in de 3e klasse, finalist in de KNVB districtbeker (die ze met 1-2 verloren van SSS VR2) en dus finalist in de VoetbalRijnmond Cup.
Zij wisten onder andere hoofdklasser Barendrecht VR1 uit te schakelen.

Iets over 13:00 uur werd er afgetrapt. In de eerste minuten weet SSS VR1 al te scoren! Stephanie geeft voor op Griffith die de bal over de lijn loopt, 0 – 1! SSS is voetballend beter en creërt iets meer. Toch Maense enkele keren gevaarlijk met de snelheid voorin. Halverwege de eerste helt krijgt SSS een strafschop, maar deze wordt gemist door Paulien.
Stephanie kreeg een beuk binnen de de beruchte lijnen. Ruststand 0 – 1.
In de tweede helft is het SSS dat de voorsprong vergroot. Op een voorzet van Joska kan Griffith schieten, de keepster redt. In de rebound scoort Stephanie, 0 – 2! Een drietal kansen van Maense volgen, maar Agnita houdt SSS op de been. Daarna heeft SSS een aantal schoten en mogelijkheden.. Celine, Stephanie, Griffith en Nicole schieten.
Uiteindelijk valt de 0 – 3! Op een voorzet van Mandy kan Stephanie eenvoudig afronden! Maense doet nog iets terug. Op een voorzet van Malie wordt er bij de tweede paal binnengekopt. Even later fluit de scheidsrechter voor het einde..