Vorige week kondigde de vrouwen afdeling van RVVH de rentree aan van oud international,  en  boegbeeld van het vrouwen voetbal, Anouk Hoogendijk aan.

De presentatie zou vandaag, 1 april, zijn.  Dat de aangekondigde entree een grap was had niet iedereen gelijk door.  Sites als Voetbaljournaal, VrouwenvoetbalJounraal, Vrouwenvoetbalnieuws, Vrouwenvoetbal Nederland, Drechtsteden meidenvoetbal  en Voetbal Rotterdam namen het bericht, al dan niet goedgelovig, over.

Dit resulteerde in honderden ‘likes’, en tientallen reacties op social media. Ook RVVH werd aan alle kanten gefeliciteerd met de uitzonderlijke aanwinst. Of Hoogendijk, uiteraard op de hoogte van de 1 aprilgrap, ook veel reacties heeft gehad is nog niet bekend.  Opvallend veel reacties waren positief over de, aangekondigde, terugkeer van Nederland bekendste voetbalster. Er zijn nog veel vrouwenvoetballiefhebsters die haar graag weer zouden zien spelen. De vrouwen van RVVH hebben er ondertussen van genoten en bezinnen zich op de 1 aprilgrap van volgend jaar.