rijnmond-OVV-oosthoorn-voorne-putten

Alle OVV Oostvoorne-teams spelen met ingang van dit seizoen in fonkelnieuwe tenues. Van de JO9-2 tot en met het eerste elftal, alle spelers van de club zijn in het nieuw gestoken.

“Dat was nog een hele operatie”, zegt voorzitter Andries Schouten. “Voor de uitvoering ervan gaan alle credits uit naar onze materiaalman Rob de Jong, Die heeft overuren gedraaid.”

Robey is de nieuwe kledingsponsor van OVV geworden. “We hadden Kelme en daar waren we ook zeer tevreden over”, vervolgt Schouten. “De keuze is op Robey gevallen puur op zitcomfort.”

Alle spelers van de club krijgen een standaardpakket met shirt, broekje, sokken, tassen en trainingspak. “Iedereen is wat dat betreft gelijk. De selectie heeft alleen nog winterjassen extra.”

OVV werkt al jaren met een kledingplan. Ieder lid betaalt jaarlijks 25 euro boven op de contributie. “De kleding wordt aan het einde van het seizoen weer ingenomen. Voor de ouders van de jeugd is het ideaal. Ze hoeven niet voor hun kinderen in de groei twee keer een nieuw tenue te kopen.” OVV deed zelf de bedrukking van de nieuwe kleding. “Daarvoor hebben we een eigen pers aangeschaft. De investering daarvan hebben we al ruimschoots terugverdiend.”

Meer informatie over OVV Oostvoorne? Klik hier.
Klik hier voor de krant van Voorne-putten.