Voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – AZ op zaterdag 20 april, organiseert MoveUp010 een wandeltocht naar de Kuip. Het verzamelpunt is Café Spork, aan de Groene Hilledijk. Hier worden ook een quiz en een drankje aangeboden. Het bedrijf zet zich in om de sportparticipatie in de wijk Feijenoord te verhogen.

MoveUp010 is opgezet door tweedejaarsstudenten Sportmarketing & Management, aan de Hogeschool Rotterdam. Het doel is om mensen in de regio Rotterdam meer te laten bewegen. Uit observatie van MoveUp010 is gebleken, dat een hoop mannelijke Feyenoord-supporters in de leeftijd van 30 tot 50 de tram nemen richting het Feyenoord stadion. Door een leuke avond te organiseren hoopt MoveUp010 meer saamhorigheid te kweken. Met deze saamhorigheid hopen zij te bereiken, dat mensen uit de doelgroep vaker samen richting het stadion lopen.

Informatie

De avond begint om 18:00 op het adres Groene Hilledijk 179A, 3073 AC Rotterdam. Kosten van de quiz zijn 5 euro, dit is inclusief één consumptie en leuke prijzen. Verdere informatie staat in de poster.