SPV’81 – s.v. Zevenhoven

Als de wedstrijd tussen SPV’81 en s.v. Zevenhoven dan toch een winnaar moest hebben, waren het de bezoekers die er de meeste aanspraak op maakten. Onder voorjaarstemperaturen en op een mooie vlakke grasmat was het voor het publiek een attractieve wedstrijd die wat meer goals verdiende.

Vanaf het begin gingen beide ploegen volop in de aanval wat diverse mogelijkheden tot scoren veroorzaakte. De doelmannen speelden een belangrijke rol gedurende de wedstrijd en wisten dan ook beide erg lang de nul te houden. Dat het team dat zou scoren tevens winnaar zou worden was voor menigeen een verwachting die uiteindelijk ook uit zou komen.

Het moment waarop de wedstrijd werd beslist viel in de 72ste minuut en liet de weegschaal richting Zevenhoven doorslaan. Een snelle counter gevolgd door een snoeihard schot liet de SPV-doelman de bal uit het doel vissen, 0-1. Nog enkele kansen werden gecreëerd maar de stand bleef onveranderd. Zowel SPV’81 als Zevenhoven hadden ondanks de beperkingen van veel geblesseerde spelers het maximale op de mat gelegd. Meer zat er gewoon niet in.

Eindstand 0-1