Spirit heeft ook zijn tweede bekerwedstrijd gewonnen. Op eigen veld werd Soccer Boys met 3-1 verslagen. De Ouderkerkers creëerden beduidend minder kansen dan bijvoorbeeld vorige week in de bekerwedstrijd tegen Groeneweg, waar met dezelfde cijfers werd gewonnen. Toch had de ploeg van Richard van Cappellen het overwicht in de wedstrijd. Soccer Boys kon het Spirit niet moeilijk maken.

cathay_internetbalk_v2

Kevin Verstappen, de doelman van Spirit 2 die de afwezige Bastiaan Haasnoot verving, hoefde nauwelijks in actie te komen. Mede ook door uitstekend werk van de solide verdediging van Spirit. De tegengoal viel dan ook pas vlak voor tijd uit een vrije trap waarbij de invallende doelman kansloos was. Spirit leidde toen al met 3-0. In de eerste helft was het Timme van Hof die na een half uur spelen de 1-0 op het scorebord zette. Eerder was Niels de Vries dichtbij de openingstreffer. Een vrije trap belandde op de lat.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Timme van Hof de voorsprong verdubbelde. Een corner van Tim van der Zee kopte hij van dichtbij keurig in (2-0). Ingmar Burema besliste de wedstrijd ruim een kwartier voor het eind van de wedstrijd definitief: 3-0. Tjerk de Kogel en Laurens Visser hadden nog moeten scoren, maar kregen, alleen voor de keeper, de bal niet langs de Bleiswijkse doelman. Kevin Kriek zag nog zijn kopbal van de doellijn gehaald.

Volgende week gaat Spirit op bezoek bij cvv Zwervers voor de derde bekerwedstrijd. Dinsdagavond staat nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen RVC’33 op het programma.

Klik hier voor meer informatie over VV Spirit
Voor meer artikelen van VV Spirit klik hier