CKC heeft Ben Zevenbergen benoemd tot erelid. Dat gebeurde op de eerste zondag van het nieuwe jaar. Zevenbergen krijgt het erelidmaatschap voor zijn buitengewone inspanningen voor de club van Rotterdam-Kralingseveer.

Dominos_voorjaar2021“Ben komt in aanmerking voor deze ere titel vanwege zijn jarenlange onbaatzuchtige inzet als vrijwilliger van CKC”, meldt de club. Zo was Zevenbergen-gedurende zijn bijna 55 jaren lidmaatschap onder meer bestuurslid (wedstrijdsecretaris), lid van het kantine bar-team, organisator en spreekstalmeester van de CKC-bazar, leider van jeugdteams, chauffeur van jeugdteams, terreinchef, vaste vlagger van CKC-veteranen.

Wat hem altijd heeft gekenmerkt in al zijn activiteiten is de behulpzame, sportieve en vriendelijke wijze waarop hij leden, spelers, tegenstanders tegemoet is getreden. “Zo was Ben ook na zijn actieve tijd – en is dat nog steeds, nooit te beroerd om lege flessen langs het veld op te ruimen, ballen uit de sloot te vissen of ballen van het dak te halen.”Zevenbergen was sinds 2009 lid van verdienste van CKC. Zijn jarenlange tijd als vaste waarde in het eerste team van CKC, heeft hem ooit de ere-titel mister CKC opgeleverd. Daar komt nu dus de benoeming tot erelid bij.

Het bestuur van CKC bedankte Zevenbergen voor zijn enthousiasme, toewijding en geheel belangeloze inzet voor de voetbalvereniging CKC in de afgelopen jaren. “Wij hopen nog vele jaren van hem te kunnen genieten bij de club.”Ben komt in aanmerking voor deze ere titel vanwege zijn jarenlange onbaatzuchtige inzet als vrijwilliger van CKC. Zo was Ben gedurende zijn bijna 55 jaren lidmaatschap onder meer bestuurslid (wedstrijdsecretaris), lid van het kantine bar-team, organisator en spreekstalmeester van de CKC-bazar, leider van jeugdteams, chauffeur van jeugdteams, terreinchef, vaste vlagger van CKC veteranen.

_NEW_Fysiotherapie Rozenburcht_250097Wat hem altijd heeft gekenmerkt in al zijn activiteiten is de behulpzame, sportieve en vriendelijke wijze waarop hij leden, spelers, tegenstanders tegemoet is getreden. Zo was Ben ook na zijn actieve tijd – en is dat nog steeds, nooit te beroerd om lege flesssen langs het veld op te ruimen, ballen uit de sloot te vissen of ballen van het dak te halen.

Ben was reeds sinds 2009 lid van verdienste van CKC. Zijn jarenlange tijd als vaste waarde in het eerste team van CKC, heeft hem ooit de ere-titel mr. CKC opgeleverd. Daar komt nu dus de benoeming tot ere-lid bij. Het bestuur van CKC bedankt Ben Zevenbergen voor zijn enthousiasme, toewijding en geheel belangeloze inzet voor de voetbalvereniging CKC in de afgelopen jaren. Wij hopen nog vele jaren van hem te kunnen genieten bij de club.

Meer informatie over CKC? Klik hier.
Klik hier voor meer artikelen lezen over CKC.