joeristauthamer-vvhaastrecht

Joeri (23) speelt al zijn gehele leven bij VV Haastrecht. Ik ben begonnen op mijn vijfde met voetbal, de mix tussen plezier en prestatie is hier goed op elkaar afgestemd. Stauthamer debuteerde in het elftal op 19 jarige leeftijd, “sindsdien speel ik onafgebroken voor de selectie als verdedigende middenvelder”. De club is een geheel en met de selectie combineren we de gezelligheid met prestaties op het veld.

cathay_internetbalk_v2Eerst blikken we kort terug op de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Dit was een uitwedstrijd voor Haastrecht tegen SV Oosterheem, de wedstrijd werd gewonnen met 1-3. “Na een 3-3 tegen GSV in de eerste wedstrijd was dit een wedstrijd die gewonnen moest worden, dit omdat we onszelf rekenen tot één van de titelkandidaten. We begonnen sterk in de 1e helft, veel overwicht op het veld en gingen de rust in met een 0-2 voorsprong. Na een snelle tegentreffer na rust sloop de paniek in de ploeg. Uiteindelijk veelal tegenhouden zonder veel kansen weg te geven. In de blessuretijd schoot spits Raateland, Haastrecht in veilige haven.

Man van de wedstrijd was Thijmen Raateland volgens Joeri. “De spits zat niet altijd even lekker in de wedstrijd maar heeft toch de ploeg geholpen op cruciale momenten dat het nodig was. Met twee treffers (0-1 en 1-3) zeer belangrijk geweest voor de ploeg”.

Aankomende zaterdag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma namelijk de thuiswedstrijd tegen Stolwijk. Een echte burenruzie genaamd El Vlistico verteld Joeri, “Voor beide ploegen staat de eer op het spel. Voor Haastrecht de zaak om dit soort potjes gewoon te winnen zeker met het oog op de prijzen. Kijkend naar kwaliteit en de vorm is Haastrecht de favoriet. Je weet het nooit in zo’n wedstrijd omdat er vaak meer bij komt kijken dan vorm en kwaliteit. Toch voorspel ik een 3-1 voor Haastrecht”.

Persoonlijk wil Stauthamer zijn lijn van het abrupt afgelopen seizoen doortrekken en belangrijk zijn voor het team. Daarnaast mikt hij op vijf doelpunten om aanvallend mijn steentje bij te dragen. “Als laatste zou ik wel wat minder kaarten willen pakken dit seizoen om het team niet te benadelen”.

“Het doel voor dit seizoen is om te promoveren met Haastrecht, dit moet dan gebeuren via een kampioenschap of promotie. Zonder nacompetitie is het seizoen mislukt. Ik verwacht dat wij met Bergambacht, BSC 68 en Floreant gaan uitmaken wie kampioen wordt, met GSV als outsider.

Wij wensen Joeri en VV Haastrecht veel succes in de competitie dit seizoen!

klik hier voor meer artikelen over VV Haastrecht
klik hier voor meer informatie over VV Haastrecht