In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal om die meestal plaatsvinden in de kantine. De vorige week spraken we met de mannen van Capelle 6, deze keer is het aan de veteranen van NSVV uit Numansdorp.

De veteranen komen uit op de zaterdag in de derde klasse en vertegenwoordigen de eerste plaats op de ranglijst in de competitie. Na twaalf wedstrijden te hebben gespeeld, staan ze dik bovenaan met zesendertig punten. Zo hebben de drieëntachtig keer gescoord en tien tegen gekregen. Een prestatie opzich!

In de komende dagen kunt u interviews verwachten met de keeper en captain Casper Bleijenberg en Robert van der Heiden. Deze spelers, met ieder zo zijn eigen taak, nemen ons mee in de wonderlijke wereld van de onderste regionen van het amateurvoetbal.

De veteranen van NSVV nemen ons mee in het rijke verleden en het heden van het befaamde elftal. Deze week komen onderwerpen aanbod zoals hun ‘eigen kroeg’ en het ontstaan van het tweede elftal van de veteranen. De spelers gaan ons meenemen in hun kijk op de ploeg. Tot slot zal de derde helft natuurlijk ook niet onbesproken blijven.

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com.

Meer informatie over NSVV vindt u hier.

Wilt u de veteranen van NSVV op de voet blijven volgen, dan klikt u hier.
Of lees 
hier een ander artikel over NSVV.