In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal om die meestal plaatsvinden in de kantine. De vorige week spraken we met de mannen van SV Sprundel 5, deze keer is het aan de heren van DBGC 4.

DBGC 4 komt uit op de zaterdag in de achtste klasse en vertegenwoordigt de negende plaats op de ranglijst in de competitie. Na veertien wedstrijden te hebben gespeeld wisten ze vier keer te winnen, speelden ze vier keer gelijk en verloren ze de overige zes wedstrijden. Dit brengt ze op een puntentotaal van zestien punten uit veertien wedstrijden.

In de komende dagen kunt u interviews verwachten met de trainer en leider van het stelletje Piet Broeders,  ‘captain derde helft’ Julian Landzaad en speler Wouter van Maanen. Deze trainer en spelers, met ieder zo zijn eigen taak, nemen ons mee in de wonderlijke wereld van de onderste regionen van het amateurvoetbal.

De mannen van van het team nemen ons mee in het rijke verleden en het heden van het befaamde elftal. Daarnaast worden de zaken naast het voetbal besproken. Het zijn met name teamuitjes, bbq’s en feestjes die in de loop van de week ter spraken zullen komen.

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com

Meer informatie over DBGC vindt u hier.

Wilt u DBGC 4 op de voet blijven volgen, dan klikt u hier.
Of lees hier een ander artikel over DBGC.