Mohamed-Azaroiali-CVV-Berkel

Mohamed Azaroiali keerde na een tussenstap naar Leonidas terug bij zijn club waar hij begon in de jeugd. Bij CVV Berkel is de jonge spelmaker het seizoen sterk begonnen, maar denkt dat er in de tweede seizoenshelft meer in zit voor het elftal. We spraken met Mohamed onder andere over zijn carrièreverloop, de eerste seizoenshelft en de eindstand van de competitie.

https://www.restaurantca

Op 6-jarige leeftijd begon het Mohamed in de jeugd bij CVV Berkel. “Ik ben toen begonnen in de F8 en heb daarna alle jeugdelftallen bij de club doorlopen.” Na een wedstrijd tegen Leonidas in de B’tjes viel de spelmaker op en kreeg hij een verzoek van de trainer. “De trainer van de A1 van Leonidas vroeg of ik het volgende seizoen daar wilde komen spelen. Doordat Berkel geen serieus team zou hebben in de A ben ik toen naar Leonidas gegaan. Daar heb ik twee seizoenen in de A1 gespeeld, waarbij ik ook veel wedstrijden met zondag 2 meespeelde en daarnaast nog wat wedstrijdjes meepikte bij de zaterdag 1.” Na twee seizoenen keerde Mohamed ik terug gegaan naar Berkel, waar hij in eerste instantie startte in het tweede.

Momenteel speelt de middenvelder in het eerste van CVV Berkel, waar hij het seizoen sterk is begonnen. “Ik speel veel en vind dat ik me goed ontwikkel. Ik heb eigenlijk altijd als aanvallende middenvelder gespeeld, maar de trainer heeft ervoor gekozen om mij op zes op te stellen. Hier heb ik een groot aandeel in de opbouw en krijg ik veel ballen aangespeeld waardoor ik dus veel betrokken ben in het spel en mzelf goed kan ontwikkelen.” In de competitie heeft Mohamed tot nu toe bijna geen minuten gemist. “Nu is het zaak om nog belangrijker te worden voor het team. Helaas ligt het nu stil, overigens hebben we wel wekelijkse challenges die we van de trainer moeten uitvoeren om zo toch fit te blijven.”

_NEW_Fysiotherapie Rozenburcht_250097Het spelletje is altijd al belangrijk geweest voor de veelzijdige middenvelder. “Ik ben ermee opgegroeid. Mijn vader voetbalde vroeger en heeft ons eigenlijk meteen op voetbal gezet, waar hij mij en mijn broers altijd heeft gebracht. Dus ik weet niet beter. Het is gewoon een complete sport. Lekker bezig zijn en daarnaast ook plezier hebben met je team.” Plezier is het belangrijkste voor Mohamed. “Ik wil natuurlijk zo hoog mogelijk niveau proberen te halen en hoe hoog dat zal zijn zal uiteindelijk vanzelf blijken. Ik heb niet een specifiek doel. Het naar mijn zin hebben speelt uiteraard een grote rol in het voetballen. Ik zou dus niet snel ergens hoog willen voetballen waar ik het niet naar mijn zin heb.”

Het is voor Mohamed lastig vooruit te blikken op de eindstand van de competitie, maar één ding is zeker en dat is dat de ploeg op de goede weg is. “Het team bestaat voornamelijk uit jonge spelers, waar ik zelf ook één van ben. Er is het afgelopen seizoen een groep van oudere spelers gestopt en dat is aangevuld met jonge spelers. Er is ook niks van buitenaf bijgekomen.” Momenteel staat de ploeg op een negende plek, waar misschien meer had ingezeten. “We laten op zich goed voetbal zien, maar we laten het vaak na om de kansen ook af te maken. Daar kan aan gewerkt worden en ik ben overtuigd dat we nog veel punten kunnen pakken dit seizoen.”

Klik hier voor meer artikelen over Berkel.
Klik hier voor meer informatie over Berkel.