Na twee weken geen competitiewedstrijd, trad NSVV zaterdag thuis aan tegen Terneuzense Boys. Een wedstrijd waar belangen voor beide verengingen groot waren, zeker om aansluiting te houden met koploper Oostkapelle. De verliezer van deze wedstrijd haakt waarschijnlijk af voor het kampioenschap, al met al reden genoeg om een spannende wedstrijd te verwachten, helaas bleek het tegenover gestelde de waarheid. Of dit nu kwam door de harde wind of spanning voor beide elftallen, maar het werd een vlakke wedstrijd van beide kanten.

Zowel Terneuzense Boys alsmede NSVV begonnen voortvarend, zonder dat het echt gevaarlijk of uitgespeelde kansen waren voor beide doelen. In de loop van de eerste helft kreeg NSVV wel wat meer overwicht, ondanks de tegen wind, maar zonder echt gevaarlijk te worden. Uit het niets gaf de scheidrechter in de 20e minuut en penalty aan Terneuzense Boys, die werd benut en de stand werd op 0-1 bracht. Na deze penalty was NSVV even de weg kwijt, maar kon er gerust worden met deze stand.

Rust

Na de thee begon NSVV met de wind min of meer in de rug wederom voortvarend aan de tweede helft, maar ook nu werd het niet echt gevaarlijk voor het doel van Terneuzense Boys. In de 54e minuut was het wederom uit het niets dat Terneuzense Boys scoorde uit een vrije trap die niet goed werd weg gewerkt door NSVV en stond er 0-2 op het scorebord.

NSVV ging hierna nog wel opzoek naar de aansluitingstreffer, maar kon niet echt een vuist maken. Wel maakte Richard Bras nog het mooiste doelpunt van de wedstrijd in de 70e minuut, met een “Luuk de Jong” omhaal. Maar daarna kon NSVV helaas de gelijkmaker, die wel verdiend zou zijn geweest, niet meer maken.