PERSBERICHT | In deze voor verenigingen uiterst lastige tijden zijn we zeer verheugd dat we een nieuwe hoofdsponsor kunnen presenteren. Eigenaar Jurrie Vermeulen van VERM-Services heeft een 3-jarig contract getekend als hoofdsponsor van V.V. ‘s-Gravendeel. Op de foto’s zien we vader en dochter Fenna samen met de voorzitter van Stichting Voetbalpromotie Richard den Buitelaar en bestuurslid Fred Vermeulen die de deal tot stand heeft gebracht.

banner_koningsport_small_VJ

Fenna gaf aan erg trots op haar vader te zijn en traint met groot plezier bij de 09-2. Vooral haar harde schot wordt geroemd én gevreesd binnen haar team, wat vader Jurrie ook duidelijk weer trots maakt. Wij als vereniging zijn erg blij met Jurrie en vinden het fantastisch dat we vanaf volgend jaar een echt ‘s-Gravendeels bedrijf als hoofdsponsor hebben.

VERM Services is hét adres als het gaat om chemische en mechanische oppervlakte behandeling. VERM Services is thuis in zo wel staal als roestvast staal, maar daarnaast ook in de verwijdering van bijvoorbeeld graffiti en gevelreiniging van metselwerk. Jurrie en zijn team werken zowel op locatie als in de eigen werkplaats in

‘s-Gravendeel.  Toen Jurrie aangaf hoofdsponsor te willen worden, bood hij direct aan om onze gebouwen weer een mooie, frisse uitstraling te geven. Het resultaat mag er zijn!

Wij hopen en verwachten met VERM Services als hoofdsponsor de ingezette groei en ambitie binnen onze vereniging door te zetten. Het allerbelangrijkste is dat we echt een vereniging blijven, waarin iedereen met plezier komt om te voetballen, mensen te ontmoeten of om te kijken. Voetbal en plezier moeten voorop staan benadrukt Jurrie, iets wat wij als vereniging alleen maar kunnen beamen.

Jurrie, nogmaals bedankt voor dit prachtige gebaar in deze lastige tijd!

Bestuur en Sponsorcommissie V.V. ‘s-Gravendeel

Klik hier voor meer artikelen over VV ‘s-Gravendeel
Klik hier voor meer informatie over VV ‘s-Gravendeel